Over mij

Hoi! Super tof dat je wat meer over mij wilt weten. Ik ben Anoeska, 22 jaar jong en geboren in het mooie Delft. Ik woon sinds februari 2013 samen met mijn vriend in ons kleine maar mooie huisje. Hier wonen we niet alleen! Al vanaf kleins af aan ben ik gek op dieren en daarom worden we vergezeld door 2 konijnen, Peanut en Katelijne, en een poes Bella. Ik heb in 2011 mijn diploma Pedagogisch Medewerker behaald en op het moment werk ik nu 3 tot 4 dagen in de week. Perfect om met mijn blog te combineren!

Schrijven over beauty, dit is wat ik met ontzettend veel liefde elke dag doe! Maar dit is zeker niet het enige wat een rol speelt in mijn leven. Shoppen, lezen, films, muziek ... allemaal dingen die heel belangrijk voor me zijn en waar ik altijd even tijd voor maak om te doen. 

Deze beauty blog ben ik begonnen puur vanwege de passie voor beauty en schrijven. Al jaren ben ik helemaal gek op alles wat met beauty & make-up te maken heeft, en heb ik een hele tijd terug eens een boek geschreven. Deze twee dingen wilde ik heel erg graag combineren dus ik dacht: 'een beauty blog, waarom niet?'. Ik wist natuurlijk dat er al duizenden beauty blogs bestaan maar dat maakte me niets uit. LipstickLicious is mijn uitlaatklep en ik vind het heerlijk om me erin te verliezen. Wat kun je verwachten van mijn blog? Beauty, eten, boeken, dingen die mij inspireren, filmpjes, DIY's, een klein beetje fashion en nog veel meer. Low budget is iets wat ik erg belangrijk vind. Het moet tenslotte voor iedereen leuk blijven. 

Veel plezier met lezen!

Heb je nog suggesties of idee├źn voor de site of vragen aan mij? Laat het me weten!
lipsticklicious@outlook.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!