donderdag 16 mei 2013

L'Oreal BB Luminize Code


L'Oreal presenteerde al eerder de de nieuwe Youth Code Luminizer lijn en breidt deze nu uit met de BB Cream. Wat maakt deze BB cream nu anders dan andere?




De producten van deze nieuwe lijn pakken diepliggende huidproblemen aan en repareren het DNA van de huidcellen zodat deze weer op een gezonde wijze 'aangroeien'. Dit zorgt ervoor dat je huid weer gaat stralen. Rimpels is niet het enige in je gezicht wat je ouder maakt, een doffe huid & pigmentvlekken laten je ook ouder lijken. Gelukkig wordt dit met deze lijn aangepakt! 

De Youth Code Luminizer lijn bestaat uit:

- Dagcrème
- Serum
- BB cream


Nu dus de nieuwe BB cream! Deze bevat het zogenaamde 'Lumi-gen' wat ervoor zorgt dat je huid direct een gezonde glow krijgt. Hoe gaat dit dan in z'n werk? Lumi-gen reflecteert lichtdeeltjes in je huid, waardoor je huid weer gaat stralen. 


In de Youth Code Luminizer BB cream vindt je veel voedende ingredienten zoals vitamine B. Ook wordt de huid gehydrateerd en beschermt door een SPF 15 UV filter waardoor deze ideaal is om elke dag te gebruiken. 

De producten van de Youth Code Luminizer lijn zijn geschikt voor een huid van 25 jaar of ouder. 
Ik ben zelf van mening dat je het op zich wel kunt gebruiken voor een jongere huid maar je hebt het dan wel minder nodig. Je huid is nog jong en heeft al een glans van zichzelf. Naarmate je ouder wordt verlies je wat glans en is dit product perfect om dagelijks te gebruiken.

De Youth Code Luminizer BB cream is nu te koop bij alle drogisterijen en kost €13,99. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!