donderdag 20 juni 2013

Riverdale

Als ik een lifestyle/woon merk geweldig vindt dan is het Riverdale. Superleuke kussentjes, cappuccino bekers, kaarsen en zelfs heerlijke zeepjes voor in de badkamer.
In 1933 werd het bedrijf opgericht door de heer en mevrouw Ten Bos. In 2006 werd Riverdale geïntroduceerd op de consumentenmarkt en dit werd een groot succes! Langzamerhand kregen de producten meer bekendheid bij de mensen.

Wat maakt Riverdale nu zo bijzonder? Nou kijk eens naar al die leuke spulletjes zou ik zeggen, dan weet je het! Nee even zonder gekheid, ieder half jaar wordt er een nieuwe collectie van 350 toegevoegd aan de basiscollectie die al bestaat uit zo'n 1200 producten. Op deze unieke manier gaan de collecties altijd mee met de laatste trends. Ook modetrends worden verwerkt in Riverdale producten. De kleuren die op dat moment in de mode zijn op fashiongebied zie je ook terug in de collecties van Riverdale. Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met Riverdale (volgens mij was dit in de Intratuin) dacht ik: 'Hebbe, hebbe, hebbe!'. Dat maakt het merk echt in je los. Je ziet al die spulletjes al helemaal in je eigen huisje of kamertje staan. Kijk dit dan, al die leuke felle, speelse kleurtjes maken je toch helemaal vrolijk? Elke keer zit er wel weer iets anders in de collectie waar je je huis weer mee op kunt fleuren. Bovendien heeft Riverdale twee vaste collecties: de JOY en DAYS collectie. 


De JOY collectie bestaat uit de meest prachtige diffusers en kaarsenpotten die een heerlijke geur door je kamer verspreiden. Dat is al erg leuk maar de stylish verpakking maakt het nog leuker om deze producten in de slaapkamer, woonkamer te hebben staan of aan iemand cadeau te geven. 


Ook de DAYS collectie bestaat uit mooie, strakke producten die ieder in een lief roze verpakking zitten. Je badkamer veranderd meteen in een spa met deze collectie!
Riverdale, i love you! Als ik in de Intratuin loop moet ik altijd even stilstaan bij deze hoek. Enige nadeel is wel dat alle producten best prijzig zijn. Dus je moet er wel iets voor overhebben om iets leuks van dit merk in huis te halen. 
Ook nog een leuke tip, op www.riverdale.nl vindt je ook een aantal leuke stylingtips van Sam Hansen. Zij is head styling & design bij Riverdale en weet hoe je alles het beste kunt combineren en matchen. 

Wat is jouw favoriete woonmerk?

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!