vrijdag 27 september 2013

L'Oréal La Manicure Miracle Repair 7

Ik háát mijn nagels! Echt ik ben ten einde raad. Op foto's valt het misschien wel mee, ja logisch want ik lak mijn nagels altijd, maar het is echt vre-se-lijk! Ze scheuren, bladderen, breken af .. echt alle ellende die er kan gebeuren met je nagels gebeurt gewoon bij mij. En niet bij één nagel, nee bij al mijn nagels. Dus ging ik op zoek naar een oplossing. Na niet al te lang zoeken kwam ik uit bij de nieuwe L'Oreal nagelverzorgingslijn. Alle wanhoop nabij pakte ik de La Manicure Miracle Repair 7 en hoopte maar dat de hel met mijn nagels spoedig voorbij zou zijn. 


De nieuwe verzorgingslijn van L'Oreal voor de nagels kennen we allemaal volgens mij wel. Deze bestaan uit een aantal base en top coats die allemaal verzorgende bestanddelen bevatten en zo elk iets anders doen voor je nagels. 


Ik koos dus voor de Miracle Repair 7. Dit is een geconcentreerde base coat die de 7 tekenen van  beschadigde nagels tegengaat; Anti-breuk, anti-splijten, anti-ribbels, anti-zachtheid, anti-broosheid, anti-afbladderen & anti-oneffenheden. Je nagels zullen met gebruik van deze base coat sterker groeien, gladder aanvoelen en gezonder worden.  


De base coat zit in een goudkleurig doosje verpakt. Dat vind ik altijd wel heel netjes, vaak koop je base/top coats los maar een doosje eromheen vind ik nog wat mooier ogen. 
Op de zijkant staat waar de base coat voor gebruikt word, wat het doet en hoe je het moet gebruiken. Deze base coat kun je zo gebruiken maar ook onder een kleurtje. Ik combineer het, als ik mijn nagels lak dan gebruik ik deze standaard als base coat en als ik geen nagellak op heb dan zorg ik wel dat ik regelmatig de base coat verwijder en weer opnieuw lak. De bedoeling is eigenlijk, als je dit weet vol te houden, om elke dag opnieuw een laagje van de base coat aan te brengen. Dit herken je misschien wel van de nagel verharders. Het is een soort kuurtje.


Eventjes een beetje ingezoomd.


Op de onderkant, misschien niet helemaal waar je het zou verwachten, staan alle ingrediënten. 


Hier heb ik 1 laagje van de base coat op mijn nagels aangebracht. Misschien dat je het op de foto al een beetje ziet hoe beschadigd mijn nagels zijn, ook zijn ze wat geel (komt ook wel door het licht) en bij mijn wijsvinger zie je duidelijk dat mijn nagel afbladdert. 


Ik heb de base coat nu ongeveer 3 weken in gebruik. Qua afbladderen zie ik helaas niet zoveel verschil met eerst, wel merk ik dat mijn nagels minder snel afbreken en scheuren. Ik denk dat ik dit sowieso als mijn standaard base coat houd. Kan nooit kwaad denk ik zo en het helpt voor een aantal dingen dus wel. Ondertussen ga ik nog op zoek naar een product wat het afbladderen van mijn nagels kan helpen voorkomen. Dus, als je nog tips hebt? Laat ze achter bij de comments!

De Miracle Repair 7 is te koop bij de drogist en kost €7,99.
3 opmerkingen:

 1. Klinkt als een goed product jammer dat het het bladderen niet tegengaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt goed, jammer dat het niet helpt bij het afbladderen.. daar heb ik ook heel erg last van
  maar dat 'ie tegen scheuren helpt is ook al fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik regelmatig de extra sterke nagelverharder van Herôme en die doet het echt uitstekend. Zelf heb ik geen last van afbladderende nagels dus ik kan niet zeggen of het zou helpen, maar mijn nagels zijn in ieder geval veel sterker als voordien en scheuren nog amper.
  Misschien moet ik er ook maar even bij vermelden dat ik sinds juni gestopt ben met op mijn nagels te bijten dus je kunt je wel voorstellen in wat voor slechte staat mijn nagels toen waren. Zonder de nagelverharder van Herôme had ik nu niet zo'n sterke en lange nagels, dus ik kan dit product zeker aanraden :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!