dinsdag 10 september 2013

Marington Lifestyle webshop

We willen natuurlijk allemaal knus en ingericht de herfst en winter tegemoet. Zowel in je eigen huisje/kamer als jijzelf. Marington is een lifestyle webshop die een ruim assortiment heeft met leuke items zoals damestassen, dekbedovertrekken, muurstickers om je kamer op te vrolijken en nog veel meer. En dan heb ik het leukste gedeelte nog niet verteld .. ik mag jullie een code geven waarmee je 10% korting krijgt! Hoe tof?


Zoals ik al zei is Marington een lifestyle webshop. Het is dus geen webshop specifiek gericht op fashion maar eigenlijk op van alles! Marington levert producten  van een aantal bekende merken zoals KEK Amsterdam, Jolla en meer. Je kunt er veilig betalen met Paypal en je bestelling word binnen 2 tot 4 dagen bij je thuis afgeleverd. 

Oké, genoeg gekletst. Hier even een idee van wat voor producten en leuks ze allemaal te bieden hebben bij Marington. 




Hoe gaaf zijn deze muurstickers dan? Ik heb door mijn hele huis wit behang en dan is zo'n muursticker ideaal om een deel van je muur op te fleuren. Marington heeft zoveel keuzes uit muurstickers, hier zie je de rest: http://www.marington.nl/wonen/muurstickers


Sjaals, hoe kan het ook anders? Ik kom de herfst en winter écht niet door zonder een lekkere sjaal. 


Hoe gaaf is dit Irish Coffee glas? Ik heb zelf nog nooit Irish Coffee gedronken maar vind het heel gaaf dat ze dit soort glazen verkopen. 


Eerlijk? Ik hou van zitzakken! Helaas heb ik er zelf geen .. maar serieus je hebt toch meteen zin om hierin te ploffen als je dit ziet? Het lijkt wel een druppeltje. Ander kleurtje? Tuuuurlijk, keus genoeg! http://www.marington.nl/wonen/zitzakken


Koffers! Ik werd toch wel 'n beetje blij toen ik zag dat Marington ook een hele collectie aan koffers verkoopt. Zelf heb ik een heel klein koffertje maar ben al jaren aan het kijken voor een trolley. Wel zo makkelijk met wieltjes eronder.


Oeh lala, what a pretty bag! Toegegeven, je moet van deze kleur houden maar ik vind 'm toch wel erg gaaf. Voor meer van dit soort mooie tassen kijk dan even hier: http://www.marington.nl/mode/tassen


Oke, genoeg inspiratie opgedaan? Ga dan meteen naar www.marington.nl en gebruik je kortingscode om 10% korting te krijgen op het hele assortiment! Oh ja, vergeet niet een kijkje te nemen bij de outlet op de site. Hier vind je allemaal afgeprijsde producten. 
Kortingscode: tH6Cb2S7Gt
De code is geldig t/m 15 september. 


Veel plezier met shoppen!
Liefs.




2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!