zondag 1 september 2013

My Weekly Update september #1

Jeetje wat gaat een week toch weer snel. Nog een weekje en dan moet ook ik weer aan de slag. Dus nog even lekker genieten van de vakantie!


Al sinds mijn vriend en ik samen wonen wilden we heel erg graag een keer lasagne maken. Wij hebben geen oven, wel een combi-magnetron. Helaas past niet iedere ovenschaal in de magnetron maar toch hebben we er een gevonden die past! En dus heeft mijn vriend meteen lasagne gemaakt. Zeg nou zelf, dat ziet er toch lekker uit? Smullen!


Pff, wil je 's avonds nog even wat dingen opzoeken op de Ipad krijg je zo'n berichtje. Hoe irritant. Uiteindelijk (na ongeveer anderhalf uur) kwam ik erachter dat het gewoon een kwestie van aan en uit zetten was .. ahum. 


Toen ik dit op tv voorbij zag komen wilde ik deze meteen uitproberen! En het was een succes. Het is ontzettend makkelijk klaar te maken (pluspuntje) en erg lekker. Dus zeker proberen als je nog eens iets anders zoekt maar niet te moeilijk wilt doen.
 Bloggen, bloggen, bloggen! Tot 's avonds laat, i love it. 


Ik vond het weer eens tijd voor het Oatfix masker van Lush. Hmm, ik krijg serieus altijd trek van dit maskertje.
Foto's uploaden en uitzoeken.Een pistoletje met niks erop. Takes me back to the old days. Toen at ik altijd eerst het binnenste op, haha.


Pasfoto's maken, ik vind mezelf altijd zó charmant als ik naar dit soort foto's kijk.   Jullie hebben ze volgens mij al eens voorbij zien komen. Mijn zelfgemaakte tomatentaartjes, hmm. Heel simpel maar o zo lekker. 


 Zeevruchten chocolade, my favourite! Nou, we weten wel wat voor weer het is als je je Uggs aantrekt. Bah wat was het weer koud. (hier tenminste)


 Zaterdag gingen m'n vriend en ik even wat oud vuil wegbrengen. We hadden vier houten stoelen, een tafelblad+tafelpoot. Die stonden een hele tijd bij ons thuis en dat werd op een gegeven moment gewoon te vol. Weg ermee!


 Hout wegbrengen. Nog even naar de Ikea. Hier hebben we wat gekocht waar binnenkort een artikel over online komt.Bij de C1000 waren de tompoucen in de aanbieding. 4 voor €1,00. Mijn vriend is er gek op en heeft ze meegenomen. Ik lust dit niet. Hoe kan dat toch? Als ik het zo zie ziet het er super lekker uit. En ja, ik heb het een keer geprobeerd maar vind het gewoon echt niet te eten. Bizar!


Morgen word het echt een zondag. Lekker niks doen, maskertje op, en relaxen. Nog een paar dagen lekker genieten en dan weer aan het werk. Maar daar denk ik nog even niet aan haha.

En wat hebben jullie allemaal gedaan en zijn jullie morgen van plan?
XO
3 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien :)
  Ik vind tompoucen ook niet zo lekker hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Die lasagne ziet er heerlijk uit en dat maskertje van Lush wil ik ook wel eens proberen x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh die lasagne, lekker!
  Dat maskertje van Lush moet ik onthouden :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!