zondag 8 september 2013

My Weekly Update september #2

Tadaaaaa er is weer een week voorbij. Een week van de laatste vakantie dagen en een week waar ik weer aan het werk moest. Zondag zijn mijn vriend ik samen met mijn ouders een stuk wezen fietsen. Het was lekker weer  dus onderweg zijn we nog even gestopt om een ijsje te eten en ergens wat te drinken. We gingen even zitten bij een leuk plekje dat allemaal biologische producten gebruikt en zelf groenten en fruit verbouwen. Heel erg leuk! Ik had een biologische cola & hij smaakte erg goed! Oké nu de uitvinding van de week! Ik heb ontdekt hoe je dé perfecte cappuccino maakt.


 Kijk dat perfecte schuim! Hoe je dit maakt? Daar kun je binnenkort meer over lezen.


 Still love my Paris trui .. 


 Tijd voor weer nieuw kleurtje op de nagels! Het was nog mooi weer dus ik vond dat dit kleurtje wel kon. 


 Op de scooter onderweg naar de stad! Haha, ik moet gewoon lachen om mezelf met die aparte gezichtsuitdrukking.


Okay, call me oldfashion maar ik ben gewoon verslaafd aan deze serie. 'Are you being Served'. Toen ik wat jonger was keek ik dit altijd op tv met mijn moeder. Geweldig! Ik heb de dvd box ervan maar heb het ook geregeld als achtergrondje aanstaan als ik aan het schrijven ben. 'Let me sleeeeeep!'.


 Thee met stroopwafel tijd!


Op de fiets van mijn paardje naar huis fietsen. Natuuuuurlijk met lekker veel tegenwind. Ik vind het echt ongelooflijk. Op de heenweg had ik tegenwind en dan ga je anderhalf uur later terug, denk je misschien is de wind iets gedraaid, en ja dat was ook zo .. alleen dan precies de verkeerde kant op. Grrr ...


Fijn weer een schone kattenbak. Eeh, voor de kat dan he? 


Zaterdag ben ik nog even gezellig de stad in geweest met mijn ouders. Natuurlijk moest ik even in wat winkeltjes snuffelen. Daar kwam ik deze sjaaltjes tegen, hoe cute?


Dat was mijn week! Wat minder foto's omdat ik ook weer gewoon aan het werk moest .. helaas.
& wat hebben jullie allemaal gedaan?

XO
8 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!