zondag 15 september 2013

My Weekly Update september #3

Brr wat een regenachtige week was het. Nu vind ik dit niet zo erg, als ik niet aan het werk ben, zit ik lekker met kaarsjes aan op de bank. Ik had wel een leuk vooruitzicht, namelijk een weekendje weg!


Zelfgemaakte eiersalade. Het ziet er misschien niet zo smakelijk uit op de foto maar het is heeerlijk! Mijn moeder maakte dit altijd; 6 gekookte eieren, ham, kerrie en bieslook. Nu had ik net geen bieslook in huis dus was 'ie niet helemaal af maar dat maakte hem niet minder lekker. Jaaaaaa het was weer tijd voor kaarsjes! Ik heb er even mee gewacht omdat ik het 's avonds nog te warm vond maar het was de hele week zulk regenachtig en verdrietig weer dat ik niet meer kon wachten. En wat is het toch altijd gezellig ...


Ik vind het heerlijk als het regent en ik lekker binnen zit. Toch had ik wel pech want ik moest wel werken en dan mocht ik gewoon op de fiets door de regen. Toch minder leuk.Tijdens het boodschappen doen moet ik altijd even iets slechts meenemen. Gelukkig eet ik hem samen met mijn vriend op haha, dat scheelt weer.Sporten! Hier sta ik op de loopband. Het gaat me steeds beter af. Ik ben al veel afgevallen door het sporten maar ik was het een tijdje kwijt. Geen zin, geen tijd, je kent het wel. Nu de vakantie afgelopen is merk ik dat het veel makkelijker is om gewoon na mijn werk meteen naar de sportschool te gaan. Joepiee!Hier word je toch verdrietig van. Ik heb een periode gehad dat écht, en nee ik maak geen grapje, álle beschuitjes in duizend stukjes braken. En als ik iets irritant vind 's ochtends vroeg is dit het wel. Donderdagavond was een drukke avond. De poes heb ik naar mijn zus gebracht en de konijnen staan nu bij mijn ouders in de keuken zodat de buren ervoor kunnen zorgen. Zondag ga ik namelijk een weekendje weg met mijn ouders en vriend en dan kunnen de beestjes natuurlijk niet alleen blijven. Op deze plek staan de konijnen altijd .. wel eenzaam en leeg hoor zo'n kale plek. Dan mis ik ze meteen, echt ik zou niet zonder huisdieren kunnen.


En ook de stoel waar Bella altijd op slaapt was akelig leeg. Ik heb Bella uit een asiel en vond het daarom wel spannend om haar naar mijn zus te brengen. Lijkt me toch niet zo'n leuke ervaring voor zo'n beestje. Die denkt misschien: 'Oh jee daar gaan we weer'. Gelukkig ging het goed, ik ben benieuwd hoe ze het daar heeft die paar dagen!


Vrijdag 13 september zijn mijn vriend en ik precies 4 jaar bij elkaar. Wat vliegt de tijd zeg! Ik weet nog als de dag van gisteren hoe hij mij verkering vroeg, en dan heb je nu ineens alweer 4 jaar verkering. Op dezelfde dag zou ik een weekend weggaan met mijn ouders naar Gelderland, mijn vriend zou dan 's avonds met de trein daarheen komen. Toen hij uit school kwam had hij 10 rozen en een cadeautje meegenomen!


 Het perfecte cadeautje! 

Zijn ze mooi of niet? Ben er zo blij mee, heel het huis kleurt gelijk gezellig door de roosjes.


 Bepakt en bezakt in de auto op weg naar Putten.


 Ik helemaal blij met het lekkerste ijsje van de wereld (voor mij dan). Wij komen al in deze ijssalon vanaf dat ik 6 jaar oud was en het is nog steeds onze vaste plek om ijs te halen.


 Aangekomen in het huisje! In dit huisje hebben we vroeger al meerdere keren gezeten dus het was weer heel vertrouwd toen ik er aankwam.


 Griesmeelpudding! Ik eet dit niet vaak maar zo eens in de zoveel tijd is het zo lekker ...

Manicure momentje mede mogelijk gemaakt door moeders .. hoe fijn is dat?


Als je dit leest ben ik namelijk een weekendje weg met mijn ouders naar Putten in Gelderland. Ik heb me hier de hele week al op verheugd. Toen ik wat jonger was gingen we hier wel een paar jaar achter elkaar naartoe op vakantie. Ik hou van Gelderland, we fietsen de hele dag van dorp naar dorp en door de bossen. In het dorpje Putten zit een fantastische Ijszaak 'De Parel'. Die heeft echt het lekkerste ijs wat ik heb gegeten en is ook één van de redenen dat ik er ontzettend naar uitkijk! Maandagochtend gaan mijn vriend en ik met de trein terug, mijn ouders vieren hun vakantie daar dan nog twee weken. 

Iedereen een hele fijne week gewenst!

XO
2 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Fijn dat jullie 4 jaar samen zijn. Mooie rozen heb je gekregen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met jullie 4 jaar samen zijn :) <3

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!