zondag 13 oktober 2013

My Weekly Update oktober #2

Wat lag ik vannacht lekker in bed met de regen tikkend op het raam. Het is vandaag echt bar en boos buiten dus ik blijf heerlijk binnen. Benieuwd naar de rest van mijn week?Zondag was mijn oma jarig. 89 werd ze alweer! Dat vroeg natuurlijk om een klein feestje en vlaai met koffie. Ze zit in een bejaardentehuis dus zijn we met z'n allen beneden in de grote zaal gaan zitten. Er waren een paar vrienden van mijn oma, mijn ouders, zus en ik met mijn vriend. Het was erg gezellig!


Tijd om de afwas te doen. Gek genoeg vind ik dit helemaal niet erg om te doen. Mijn vriend heeft er een hekel aan, daarom doe ik het dan vaak. Enige nadeel is dat ons keukenblad iets te laag is waardoor je snel last van je rug en nek krijgt als je staat af te wassen.


Foamy!


Spinazie met tartaartje, jus en appelmoes!


Ik had een keer zin om met een vlecht in te slapen. Dan krijg ik altijd van de leuke waves in mijn haar, haha.


Sporten! En zeg nou zelf .. als het zweet op je handen staat ben je wel goed bezig toch? Heel gek maar als ik dat zie raak ik altijd extra gemotiveerd. 


Herfstcake maken! Deze mix kocht ik toen ik een weekendje weg was in Putten met mijn ouders. Daar was een super leuk bak winkeltje met tientallen verschillende bakmixen. En wat past er nu beter bij dit seizoen dan herfstcake?


Een oog look opnemen.


Tadaaaaa, daar is 'ie dan. De herfstcake. Hij is echt verrukkelijk, heerlijk kruidig en smaakt een beetje naar speculaas. 


Zaterdagavond Inglorious Basterds gekeken met m'n vriend. Deze film heeft iets speciaals voor ons omdat dit de film was die we in de bioscoop keken tijdens onze allereerste date. Hoe romantisch? De film zelf is totaal niet romantisch haha maar wel heel leuk!


DA tandpasta .. de meest crappy tandpasta ooit. Meestal kun je zo'n plasticje eraf trekken. Dat kan hier dus al niet dus moet je met een schaar of iets een gat erin 'porren'. En dan krijg je dit: tandpasta die er aan twee kanten uitkomt. Grrrr ..


Mijn overheerlijke body butter van The Body Shop. Sweet pea .. hmm.

Zoals ik al zei blijf ik vandaag lekker binnen. Het regent, waait en onweert behoorlijk hard hier. Ik hoop dat het tegen de namiddag wat droger word want dan ga ik bij mijn ouders eten. Volgende week word een drukke week, werken, werken, werken. 

Ik wens jullie een hele fijne zondag & laat even weten wat jullie gaan doen vandaag.

XO
3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!