zondag 27 oktober 2013

My Weekly Update oktober #4

Wat een leuke maar vooral drukke week was dit weer. Ik shopte een aantal dingetjes van de Lush wintercollectie, ging naar de film, shoppen. Een geslaagde week dacht ik zo!


Zoals jullie in de vorige Weekly Update konden lezen besloot ik die zondag naar Lush te gaan. Mijn vriend moest helaas werken dus ging ik 'gezellig' in m'n eentje. Nu heb ik er niks van om alleen te shoppen dus dit vond ik geen probleem! Ik heb een hoop leuke dingen gehaald bij de Lush en liep ik ook nog even langs de Kruidvat. Zien welke pareltjes ik in huis gehaald heb van de wintercollectie? Check dan hier de shoplog.


Met de sprinter weer naar huis. Gek, ik ging een tijd terug nog bijna iedere dag met de trein naar mijn werk (Starbucks) maar tegenwoordig neem ik nog maar zelden te trein. Toch voelt het dan, hoe gek 't ook klinkt, wel vertrouwd. 



 1 2 3 .. TEST!


Aaaaaah, niks is zo lekker als 's avonds in een heerlijk schoon opgemaakt bed neerploffen. Alsof je dan ook ineens veel lekkerder slaapt. 



 VOGUE time!


 Mijn vriend leende GTA van zijn broer dus ook wij kunnen eindelijk spelen. 


 Hele fijne mousse van Andrélon ontdekt!


Donderdagavond besloten we zelf pizza te maken. En moet zeggen dat 'ie goed gelukt is. Hij was ook heerlijk!


Het resultaat als je een konijn in huis hebt en je die 2 seconden alleen laat met een afstandsbediening: 3 afgekloven knopjes. Grrrr ....



 En dit is het monster die dit aangericht heeft.


Zaterdag ging ik met mijn vriendinnetje even gezellig de stad in. Was al 'n tijdje geleden en had er opeens zin in!


 Passen bij de H&M. En eindelijk weer een keertje geslaagd, meer qua sieraden dan kleding haha.


Ik vond dit vestje erg leuk maar hij was van een stofje gemaakt, die ze overigens wel vaker gebruiken voor winterkleding, die ontzettend kriebelt. Werd er na een paar seconden helemaal gek van dus besloot 'm toch maar terug te hangen. 



 Koffie en een Blueberry muffin bij Mockamore. 


Op de markt kwamen we ineens een soort klein boerderijtje tegen. Geen idee waarom dit was, vond 't voor die kippen wel erg zielig in zo'n klein hokje. Gelukkig stonden ze daar maar een paar uurtjes.


 Donkey.


Oh god, heeft iemand enig idee hoe zo'n beest ook alweer heet? Geen lama, geen dromedaris maar een .. juist ja. Hij was wel erg lief!


 Meest charmante foto ever ... Avondje uit met m'n vriend. Eerst even gezellig drankjes doen in de stad.


En daarna door naar de bios. Onze Pathé bioscoop wordt helemaal veranderd. Een speciale 'Eat lounge' waar je dus zelf eten, snoep en drinken kunt pakken. Dit schijn je in heel veel bioscopen al te kunnen doen maar bij ons was dit nog niet zo. En we hebben zelfs een roltrap! Dat werd echt tijd. We moesten vaak helemaal op de bovenste verdieping zijn en dan was je uitgeput voordat je de film inging. 


 Foooood!


 Eindelijk vond ik zo'n oorbel bij de H&M. Geen idee hoe zoiets heet maar vind 'm erg gaaf!


De avond afsluiten met een stukje Tony's chocolade. Could it get any better?


Het plan voor vandaag: helemaal niets! Heerlijk vind ik dat. Heb geen plannen om weg te gaan of iets te doen dus dat word denk ik een lekkere luie zondag. Ohja en vergeten jullie niet je klok een uurtje achteruit te zetten?

Wat hebben jullie deze week gedaan?

XO




5 opmerkingen:

  1. Ik moet echt eens snel tony's chocolade gaan kopen!! Maar leuke foto's :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk!! die oorbel is echt hel erg mooi! ik heb er 1 die tot boven mij oor komt maar wil er ook nog een die wat lager zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die zelfgemaakte pizza ziet er heerlijk uit! En je oorbel is echt leuk x Jana

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super leuke foto`s ! dat vestje vind ik echt super leuk !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die mousse van Andrélon wil ik ook al een hele tijd proberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!