dinsdag 5 november 2013

DA nagellak remover pads

Snel en makkelijk nagellak verwijderen? Yes please! Zo testte ik eerder, nouja een hele tijd terug al, het bekende nagellak remover potje van de Hema. Dan is het nu de beurt aan de nagellak remover pads van de DA. Verschillende merken verkopen deze pads, die ervoor moeten zorgen dat je binnen een handomdraai schone en frisse nagels hebt.


Ik ga verder niet teveel zeggen over dit product omdat het zo simpel is dat er geen lap tekst bij hoeft haha. Als je de deksel opendraait zie je meteen de pads liggen mét nagellak remover er al overheen 'gedrenkt'. 


Ze zijn dus al vet en klaar voor gebruik! Wat ik meteen dacht toen ik een pad pakte was of ze misschien niet te dun waren.Daar gaan we! Je gaat precies hetzelfde te werk als wanneer je je nagels schoonmaakt met wattenschijfjes en nagellak remover alleen is hier het werk al half voor je gedaan. 


Hier hebben we al één schone nagel. Het leek eventjes alsof het wat lang duurde voordat er enige nagellak restjes vanaf kwamen maar ik had te vroeg geoordeeld. Het ging perfect!


As you can see! Ik denk dat ik met 1 pad zo'n drie nagels kan schoonmaken. 


Voor twee handen heb ik in totaal drie van deze pads gebruikt. Valt me niet tegen aangezien ik met normale wattenschijfjes altijd 5 of 6 nieuwe nodig heb.


Wat wel even vervelend is, is dat er ontzettend veel olie van de pads afkomt. Ook wel weer een pluspunt natuurlijk anders kun je heel lang boenen. Ik raad je dan sowieso aan om even goed je handen en nagels af te spoelen en droog te maken voordat je met een lak in de weer gaat.DA zegt hier dat dit product je nagels en nagelriemen niet uitdroogt maar juist verzacht. Hier ben ik altijd wat sceptisch over, het is toch een remover dus zal het wel enigszins uitdrogen toch? 

Maar nee, dat doen deze pads absoluut niet! Hier ben ik echt heel blij mee aangezien mijn nagels al echt een ramp zijn. Die lekkere verzorgende olie is dan juist een fijne oppepper voor mijn afgebroken en beschadigde nageltjes.


Ik ben heel erg te spreken over de DA nagellak remover pads. Ze zijn makkelijk in gebruik, heel goedkoop en bovendien verzorgend voor mijn nagels. De overtollige olie is soms een beetje lastig maar daar kijk ik dan maar overheen haha.

De DA nagellak remover pads zijn te koop bij de DA en kosten €1,35.
3 opmerkingen:

  1. Ik heb slechte ervaringen met deze pads, maar deze zien er goed uit. Handig voor op vakantie bijvoorbeeld, maar voor gewoon thuis gebruik zou ik ze niet snel kopen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!