maandag 11 november 2013

Lush Wintercollectie 2013

De wintercollecties van alle beauty merken stromen zo langzamerhand de winkels in. Die van Lush is er al een tijdje en jullie hebben mijn shoplog (als het goed is) al gezien. Ik kon me namelijk niet inhouden en kocht een aantal van de lieve, leuke en lekkere winter items. 


De wintercollectie van Lush bestaat grotendeels uit Bath Melts. Bruisballen en leuke figuurtjes voor in bad. Nu had ik dus een probleem, want ik heb geen bad. Wat doe je dan als je perse wat dingetjes van Lush in huis wilt halen? Creatief worden en bedenken dat je die bruisballen ook prima kunt gebruiken voor in een voetbad! Mijn voeten kunnen wel wat extra verzorging gebruiken en wat is er dan beter dan er een sneeuwman of pinguïn bij te gooien? Juist!


Voor degene die de shoplog nog niet gezien hebben, bij deze!



Genoeg om te bespreken dus! Laten we de producten stuk voor stuk langslopen.


Als eerste de Snowman. Deze zit boordevol  heerlijk verzorgende cacaoboter en ruikt naar versgebakken cake. Oeeeeh dat moet je net aan mij vertellen, ik ben zo verslaafd aan baksels!


En dit is 'm dan, de sneeuwman. Vind hem zo schattig haha, zijn gezicht blijft een raadsel maar heey we snappen wat het is toch?


De Bombardino. Al vrij snel kwam ik erachter dat ik deze echt móest kopen. Er werd zo lyrisch over gedaan en hij scheen zo lekker te zijn, als je deze niet meenam hoorde je er niet bij. Waarom? Omdat deze naar citroen cheesecake ruikt met een toefje slagroom. O M G. Ik ben zo'n fan van cheesecake, deze kon ik inderdaad niet overslaan. Hij ruikt goddelijk. 


Kijk nu hoe leuk deze is! Ik heb geen idee wat het moet voorstellen maar het lijkt me een heel klein hoofdje of zoiets? Je ruikt ook duidelijk verschil tussen de boven en onder kant. De bovenkant ruikt romig net zoals slagroom en de onderkant is heel fris. 


Een pinguïn  Ik was meteen gefascineerd en moest en zou deze meenemen, waarom? Scrol maar eens naar beneden ...


How cute is this? Ik vind dit echt de schattigste en meest aparte pinguïn die ik ooit heb ontmoet. Hij ruikt lekker fris naar sinaasappel en mandarijn. Deze durf je toch gewoon niet in je voetbad te laten zwemmen? 


Nog een sneeuwmannetje, maar dit keer is het een ware sneeuwpop. Deze zit vol met cacaoboter en amandelolie om je droge huid goed te verzorgen.


Wat een schattig sneeuwpopje is dit. Hij kijkt me zo lief aan met die grote oogjes van 'm. Ook deze ruikt heerlijk zoet, de cacao herken je hier zeker in terug.


Hoe stom, ik was vergeten hier zelf foto's van te schieten. I'm so sorry! Dus dan maar even zo, want deze mag absoluut niet in het rijtje ontbreken. Snowcake! Deze zeep keert ieder jaar terug bij de Lush wintercollectie en met een goede reden. Deze cake is zo heerlijk, hij ruikt heerlijk naar cake (ja duh), suiker, zoet .. aah love it! Dit is de eerste keer dat ik kennis maak met dit pareltje. En dat zeg ik met enige schaamte want tsja, deze moet je volgens mij elk jaar in huis hebben. Nou mensen nu heb ik 'm ook! Deze zeep kun je voor onder de douche gebruiken maar aangezien ik daar vaak een uitgedroogde huid door krijg gebruik ik hem als zeepje voor bij de wasbak in de badkamer.


Als laatste de Let The Good Times Roll gezichtsreiniger. 


Alhoewel, gezichtsreiniger? Deze reiniger kun je ook voor je hele lichaam gebruiken. Ik doe dit niet omdat ik vind dat je dan wel heel snel door zo'n potje heen bent. Bovendien had ik deze reiniger speciaal voor mijn gezicht gekocht omdat mijn huid, zeker met de komende koude winterdagen, wel wat extra liefheid en verzorging kan gebruiken. En hoe kan dat beter dan met een gezichtsreiniger die naar zoete popcorn en kaneel ruikt?


De reiniger is erg compact en je moet even weten hoe je deze gebruikt. Hier komt binnenkort een uitgebreide review over.



Dat was het dan! Alle door mij in huis gehaalde producten van de Lush wintercollectie. Helaas kon ik niet alles meenemen. (dit liet mijn portemonnee niet toe) Toch kan ik me een paar weken heel erg gaan vermaken met al deze lekkernijen!




5 opmerkingen:

  1. De Lush collectie is zooo super cute en schattig ik wil gewoon alles hebben!!! :) haha X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk, echt geweldige producten! Je hebt leuke dingetjes in huis gehaald.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat cute zeg !
    www.lifeofnessah.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hmm snowcake wil ik bijna in bijten zo lekker :) Tof dat je ook een zeepje als sample hebt gekregen, dacht dat ze dat hier niet deden aangezien ik dat nog nooit heb gehad en al 4 jaar bij lush shop

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!