vrijdag 20 december 2013

Maybelline Baby Lips

Wat was ik blij toen ik deze vrolijke lippenbalsems tegen het lijf liep. Verzorgende balsems mét een kleurtje. Die moest ik uitproberen!


Maybelline komt met vijf varianten van deze lieve lippenbalsems. 'Deze lippenbalsem verzorgt, beschermt en maakt je lippen babyzacht' aldus Maybelline. Ze komen in vijf 'kleurtjes':


- Hydrate (blauw)
- Mint Fresh (groen)
- Intense Care (geel)
- Cherry Me (rood)
- Pink Punch (roze)


Ik kocht zelf de roze en rode variant. Gewoon, omdat deze er het leukste uitzagen! De verpakkingen vind ik leuk bedacht. Er zit officieel nog karton omheen (die heb ik eraf gehaald voor de foto) maar of ik dit zo handig vind weet ik niet. Vind 't een beetje verspilling van het karton maar aan de andere kant weet je dan zeker dat er niemand aan je product heeft gezeten. Anyways,  Maybelline heeft wel haar best gedaan de lippenbalsems er leuk uit te laten zien. En dat is wat mij betreft goed gelukt. 


Test, test! Zo zien mijn lippen eruit zonder enige vorm van verzorging. Zoals je ziet zitten er wat droge plekjes op mijn lippen.Met de Pink Punch. 


En met Cherry Me. Ik moet eerlijk zeggen dat de kleuren op foto niet zo goed te zien zijn. Misschien zie je niet zo goed verschil maar in het echt zie je wel degelijk dat mijn lippen roze of rood zijn. Alsof ik daadwerkelijk lipstick op heb. 


Over het algemeen ben ik best tevreden met mijn Maybelline Baby Lips, ze verzorgen goed alleen vervaagt de kleur wel redelijk snel. Ook merk ik dat ze wat uitlopen dus af en toe 'bijwerken' is dan wel handig. Ik draag ze altijd in mijn tas mee dus dat zegt toch wel genoeg. Fijne lippenbalsems dus!

De Maybelline Baby Lips zijn te koop bij de drogist en kosten €3,49.
4 opmerkingen:

  1. Mooie kleurtjes en ze zien er schattig uit! Ik ben er al een tijdje naar op zoek, maar ze zijn moeilijk te vinden. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit schijnt 't helemaal te zijn voor je lippen. toch eens aanschaffen:)

    Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. De precieze bedoeling en de vragen kun je zondag (22-12) vanaf 10.30 lezen op mijn blog: www.runwithfashion.com
    Gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!