woensdag 22 januari 2014

Dr. van der Hoog Special maskers

Mijn maskertjes verslaving is even weggeweest (hoe dat kan weet ik ook niet) maar hij is weer helemaal terug! Zeker bij het zien van de nieuwe maskertjes van Dr. van der Hoog. 

 Dr. van der Hoog komt met drie gloednieuwe maskertjes:

- Yummy Yoghurt masker
- Luxery Lotus Litchi masker
- Gorgeous Grain masker


 Ik heb er twee weten te bemachtigen. De Luxery Lotus Litchi was namelijk elke keer uitverkocht. Maar deze maskertjes zien er al verrukkelijk uit.
 De ingrediënten van het Yummy Yoghurt masker.


Ik vind dit masker heel erg lekker. Bewust laat ik geen foto's zien van voor en na omdat je het verschil toch nauwelijks ziet. Het masker is, zoals je misschien al vermoed, wit en ruikt heerlijk fris naar yoghurt. Dit is zeker weten nu een favoriet van mij. Het enige vervelende aan dit masker was dat mijn huid er behoorlijk van ging prikken en tintelen. Heb hem toch zo'n 10 á 15 minuten opgehouden en mijn huid voelde daarna zijdezacht. 
De ingrediënten van het Gorgeous Grain masker.

Ook deze vond ik erg fijn, hier had ik geen prikkend gevoel bij. Deze rook heerlijk naar granen, havermoutpap, brinta .. ik weet niet. Lekker is 'ie zeker!


Ik wil heel graag nog het Lotus masker proberen want over deze twee ben ik zo enthousiast dat ik helemaal nieuwsgierig ben geworden. De Special maskers van Dr. van der Hoog kosten allemaal €2,23 en zijn nu te koop bij de Kruidvat. 
4 opmerkingen:

 1. Je moet het Lotus masker zeker proberen!! Die is ook super fijn. Toch blijft Gorgeous Grain mijn favoriet :-) En een dingetje over de prijs, volgens mij zijn ze iets duurder (2,23 uit mijn hoofd)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het altijd fijne maskers om te gebruiken =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij kost inderdaad ongeveer €2.23, zoals Iris al zei.
  Verder lijken ze me wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank jullie wel voor het doorgeven van de prijs. Ik zal het meteen aanpassen!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!