vrijdag 24 januari 2014

Hoeveel beïnvloeden blogs jouw koopgedrag?

'Oh dat luchtje klinkt wel heel erg lekker', 'Wauw wat een ontzettend gave lipstick!', 'Dat oogschaduw palette móet ik hebben!'. Dit soort dingen zijn voor mij zeker heel herkenbaar als ik op beauty blogs aan het rond snuffelen ben. Ik word zo ontzettend hebberig van al die artikelen met mooie foto's. Ben ik de enige?


Ik denk dat iedereen altijd wel iets beïnvloed wordt, door reclames op tv of reclame posters op de ruiten van winkels. Vroeger had ik hier nooit zoveel last van, ik verdiende wel geld maar woonde nog bij mijn ouders en moest altijd verklaren waar ik mijn geld aan uit gaf. Dat is ook wel te begrijpen. 


Maar nu ik op mezelf woon .. ach nu gaat het helemaal mis. Ik heb natuurlijk mijn vaste lasten die ik moet betalen maar als die betaald zijn heb ik geld over. Vervolgens ga ik even wat blogs af en dat is het gebeurd. Van dl die reviews met mooie foto's wordt ik zo ontzettend hebberig. Ik heb regelmatig dat ik meteen even de stad inga om te kijken of ze dat product toevallig in de schappen hebben liggen. Vreselijk .. En soms heb ik dan dat ik daarna denk 'Moest dit nu?'. 


Klinkt dit bekend, wordt jij beïnvloed door andere blogs?
1 opmerking:

  1. Ik kan mezelf gelukkig goed beheersen. Maar ik snap wel wat je bedoelt!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!