donderdag 9 januari 2014

Philosophy: Purity gezichtsreiniger

Sinds mijn eerste product van Philosophy (de Cinnamon Buns shower gel) ben ik gek op dit merk. Ik heb er veel naar gezocht op internet, me ingelezen in de producten en vanaf toen was ik nieuwsgierig naar de Purity made simple gezichtsreiniger. Dus kocht ik hem bij de ICI Paris en probeerde hem meteen uit!De lijn Purity made simple bestaat uit drie producten:
- Cleansing Oil
- Facial Cleanser
- Foaming Gel


De Purity made simple heeft een uitvoerige fotoshoot gehad. Ik krijg geen genoeg van dit flesje. Sowieso vind ik de flacons van Philosophy altijd erg mooi en classy. 
Waarom heet het eigenlijk Purity made simple? De naam zegt het eigenlijk al. Het is met deze reiniger heel easy om je gezicht schoon te krijgen. Je maakt je huid vochtig en verdeelt een beetje van de Purity reiniger over je gezicht.


Deze reiniger kun je ook voor je oog make-up gebruiken. Ik gebruik 'm zelf alleen voor mijn gezicht. 


De ingrediënten. 
De flacon heeft een handige 'klikdop'. Vind ik leuk! Lekker hygiënisch. 
Wat fijn is, is dat deze 'melk' heel zuinig in gebruik is. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig voor heel je gezicht, dus met een grote fles doe je lekker lang.


Joepie, i love Purity! Het heeft 'n heel apart geurtje, ik kan het niet zo goed beschrijven maar het is in ieder geval niet storend. Het maakt mijn gezicht echt heel goed schoon en het voelt na gebruik niet trekkerig aan maar juist verzorgd. Als het om gezichtsreinigers gaat probeer ik altijd iets anders uit omdat ik nog niks had gevonden wat écht een 'WAUW' effect gaf. Ik denk toch echt dat ik 'm nu heb gevonden. Finally! Ik ben superduper enthousiast over Purity en zal als dit flesje op is snel weer een nieuwe kopen.

Philosophy's Purity made simple is te koop bij ICI Paris.  
Purity made simple 250 ml: €19,95
Purity made simple 90 ml: €9,95
2 opmerkingen:

  1. Hier ben ik echt al zooooooooooo lang benieuwd naar. Hoor er alleen maar goede dingen over.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaaa dit is echt mijn favoriete product! Mooie foto;s heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!