dinsdag 25 februari 2014

Disney tag

Disney, ah ik ben er werkelijk gek op! Als ik vroeger ziek was dan stopte mijn moeder me altijd lekker onder de dekens op de bank en zette een leuke Disney film op. Geen idee hoe, maar het maakte altijd dat ik me meteen een stuk beter voelde. Daarom vond ik dat ik de Disney tag moest doen toen ik 'm tegenkwam!





Wat is je favoriete Disneyfilm?
De Lion King en Robin Hood denk ik. Toch vind ik de 101 Dalmatiërs en Lady & de Vagebond ook erg leuk. Haha, het is te moeilijk om te kiezen!

Welke prins wil je zijn?
Aladin! Ik vind hem zo lief, bovendien heeft 'ie een schattig aapje, een vliegend kleed en een leuke geest. Wat wil je nog meer?


Welke prinses wil je zijn?
Pfoe ik zou het echt niet weten. Ik denk Nala uit de Lion King, dat vind ik écht een prinses.




Wat is je favoriete liedje?
Ik heb er een aantal maar dan kies ik toch voor 'Hakuna Matata'. Mijn zus en ik speelde de scene uit de film vroeger na en zongen dan om beuren een zin uit het liedje. Ach ...

Wat is je favoriete Disney park?
Disneyland Parijs, simpelweg omdat dit het enige Disney park is waar ik ooit ben geweest. Op de Middelbare School mocht je kiezen tussen een aantal uitjes waaronder zeilen etc. Waarom zeilen als je ook naar Disneyland Parijs kunt gaan toch? Het was echt geweldig!

Welke van de originele figuren is je favoriet?
Donald Duck! Hij is altijd zo lekker klungelig en heeft altijd pech, beetje leedvermaak dus haha.



Voel je vrij om deze tag over te nemen!




4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!