zaterdag 1 februari 2014

Mijn dromen en wensen voor 2014

Een beetje laat aangezien we al bijna twee maanden in het nieuwe jaar zitten maar toch wil ik jullie graag laten zien wat mijn dromen en wensen zijn voor 2014. Wat zijn de dingen waar ik op hoop en misschien wel gaan gebeuren? 


Het avontuur in Australië tot een succes maken
Dit is wel een van de belangrijkste. Een wens van mij is dat alles in Australië helemaal goed gaat komen. Tot nu toe hebben we al een huisje gevonden waar we de komende vijf maanden kunnen wonen, het enige wat nog mist is dat ik nog geen werk heb gevonden. Mijn vriend is begonnen aan zijn stage dat betekent dat ik vanaf nu (tot ik een baan heb) vijf dagen in de week alleen thuis zit. Er zijn al een paar dagen verstreken en het alleen zitten begint me nu al een beetje op te breken. Daarom hoop ik echt binnenkort werk te vinden zodat we na mijn vriend zijn stage nog vakantie kunnen vieren. Mocht het niet lukken dan heb ik twee opties: eerder naar huis gaan of hier blijven en dan na 5 maanden samen terug vliegen. Lastig, dit zijn beslissingen waar ik absoluut geen rekening mee had gehouden en niet had verwacht. 
Een pup
Dit is voor mijn vriend en mijzelf een hele belangrijk droom en wens die waarschijnlijk al dit jaar in vervulling zal gaan: de aanschaf van een hond. Als kind wilde ik al graag een hond, mijn buren hebben altijd honden gehad en die liet ik met alle liefde en plezier uit. Helaas hebben mijn ouders een allergie waardoor we geen hond of kat konden nemen. Nu ik ben gaan samenwonen hebben we eindelijk de mogelijkheid om een hond te nemen. We hebben het er heel veel over gehad en als we terug komen uit Australië gaan we meteen oriënteren en kijken of we ergens een lief pupje kunnen vinden. Onze keus qua ras is al gemaakt, we willen graag een Labrador. Dit zijn lieve, vriendelijke familiehonden die goed te trainen zijn. De ideale beginnershond dus! Ik heb al veel onderzoek gedaan op internet, in boeken gelezen en van kennissen gehoord dus ik denk dat we er klaar voor zijn. Ik kan niet wachten!


Een vaste baan voor mijn vriend
Wat ook echt een wens is, is dat mijn vriend zodra hij zijn stage hier in Australië heeft afgerond een goede, vaste baan kan vinden in Nederland. We willen over een tijdje kijken of we een hypotheek kunnen krijgen voor een eigen huisje, daar is dan natuurlijk wel een vaste baan voor nodig. 


Een leuke baan
Een heel groot vraagteken voor mijzelf is wat ik uiteindelijk wil gaan doen. Ik heb veel baantjes gehad in winkels etc. In 2011 heb ik mijn diploma voor Pedagogisch Medewerker behaald maar kan daar dus helemaal niks mee vanwege alle bezuinigingen. Ik hoop dat ik in 2014 (of 2015) een leuke baan vind waar ik echt mijn ei in kwijt kan.

Het zijn er misschien niet veel maar ik vind het wel fijn om voor mezelf op te schrijven. En laten we nu hopen dat ze allemaal uit zullen komen dit jaar!

Hebben jullie specifieke wensen voor 2014?
1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!