zondag 2 maart 2014

My Weekly Update maart #1

Het is alweer maart wat betekend dat mijn verjaardag heel erg dichtbij komt. 5 maart ben ik jarig, dan besef je pas hoe snel een jaar eigenlijk voorbij gaat. Ik weet nog goed dat vorig jaar ik net een maand samenwoonde met mijn vriend. Mijn ouders waren er en we hebben gezellig pannenkoeken gegeten, ik had nog niet eens een eettafel maar het was erg gezellig. Helaas duurde dat niet lang want ik kreeg oorontsteking waardoor ik op mijn verjaardag bij de huisartsenpost belande. Dat vergeet ik nooit meer, deze verjaardag wordt sowieso beter. Mijn vriend heeft vrij van zijn stage dus we gaan er een leuke dag van maken!

Zondag zijn we gezellig samen met de hond naar de supermarkt gewandeld. Ik heb boodschappen gedaan, en had de hele dag al trek in lasagne dus dat hebben we 's avonds gemaakt. Deze was verrukkelijk! We hadden extra veel zodat we er de volgende dag nog een keer van konden eten. Ook nog eens goed voor de portemonnee. 


's Avonds gingen we lekker onderuitgezakt op de zitzakken. Er staat hier in de woonkamer een Playstation waar mijn vriend iedere avond Fifa op speelt. Terwijl hij dat doet ga ik altijd gewoon mijn eigen gang. Dit keer snuffelde ik wat rond op de site van 24 Kitchen om inspiratie op te doen voor avondeten. Met een zak chips erbij ofcourse!Vorige week ben ik de hele week ziek geweest. Ik was misselijk, had buikpijn en voelde me gewoon niet top. Ik ben nogal gevoelig voor stress en dit slaat heel snel op mijn darmen. Waarschijnlijk weer een obstipatie (verstopping). Balen! Nu kwam mijn vriend met het idee om chili con carne met rijst te eten. In bruine bonen en rijst zitten veel vezels. Ook hier hadden we weer extra veel van gemaakt voor de volgende dag.


Ik wilde dus wat meer vezels gaan eten zodat ik me niet meer zo beroerd zou voelen. In de supermarkt heb ik dus meteen een zak havermout, melk en kaneel gekocht. In Nederland had ik het een keer gemaakt maar toen was het mislukt (veel te dik), dit keer lukte het wel goed en met de kaneel was het extra lekker. Dit word mijn standaard ontbijtje de komende tijd!Toen ik boodschappen aan het doen was zag ik een hondenbot bij het hondenvoer liggen. Tuby is een jonge hond die het nogal leuk vind dingen kapot te bijten. Hij pakt elke keer grote stenen van buiten en bijt daar zijn tanden op kapot. Geen goed idee dacht ik zo dus nam ik een bot voor 'm mee. En daar werd meteen dankbaar gebruik van gemaakt.


 Again, een havermout ontbijt. Jum jum!


Ook in Australiƫ schrijf ik trouw iedere dag in mijn 5 year journal.


Mijn vriend en ik hadden even zin in een nutteloos spelletje, dus zijn we het internet op gegaan. Wie kent Funnygames nog? Op deze site staan tientallen spelletjes voor als je niks te doen hebt. Wij speelde het inparkeerspel, super grappig en nog best lastig.


 Als ik me opgemaakt heb is het altijd een chaos op het bed. Ik maak me meestal in de slaapkamer op (soms in de badkamer) maar wij hebben geen kastjes of stoelen in de kamer staan waardoor ik alles op bed moet leggen. En dan krijg je dit soort taferelen ..


Zaterdagavond gingen we lekker film kijken en daar hoort natuurlijk iets lekkers bij. Ik had zo´n zin in chocolade en toen zag ik dit. Dairy Milk Bubbly, een bros lookalike! Perfect, en lekker .. mmm.

Vandaag hebben we geen bijzondere plannen. We gaan waarschijnlijk lekker een stuk met de hond wandelen en even boodschappen doen. Zo'n 'niks hoeft dag' is soms ook wel fijn.

Wat zijn jullie van plan op je vrije zondag?
XO
1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!