zondag 23 maart 2014

My Weekly Update maart #4

Helaas was deze week niet zo spannend of leuk als de vorige. Geen idee hoe het komt maar soms heb ik een 'goede' week en soms weer niet. Toch heb ik weer een hoop foto's gemaakt, be prepared voor een hoop food foto's!


Tijd voor een nieuw kleurtje op mijn nagels. Ik merk dat ik ze hier toch minder lak als in Nederland, maar nu had ik zin in een felle kleur. Dat is wel goed gelukt volgens mij, haha.Snack time! Kipnuggets met barbecue saus. 


Ik had weer wat films gedownload. Nummer 1: Bridget Jones Diary. 


Typisch Australisch avondeten: meat pies! 


Film nummer 2: Notting Hill. Ik krijg geen genoeg van deze film, heb 'm dan ook twee keer gekeken deze week. Hugh Grant is hier zo leuk!


Gnocchi met tomatensaus en geraspte kaas. 


Donderdag nam ik drie video's op en dat betekent: chaos in de slaapkamer!


Ik had echt geen idee wat te eten voor lunch, toen ik in de koelkast keek zag ik nog wat leftover meatballs. Score!


Selfie time!Zaterdag gingen we de stad weer in waar we even bij Gloria Jeans coffee stopten om wat te drinken.


 En daar hadden ze ... stroopwafels! Aaaargh ik heb de afgelopen tijd zo'n zin in Nederlands eten. Kroketten, stroopwafels, hagelslag, beschuit .. dus ik kon nu even genieten van mijn stroopwafel. We liepen langs een gebakswinkel, check deze minion taarten!


 Melbourne is echt dé stad van de straatmuzikanten. Zo ook deze straatmuzikant die in een konijnenpak gitaar aan het spelen was. Ofcourse .. Het word hier langzamerhand herfst en dus kouder. 's Avonds hadden we het koud dus tijd voor warme chocolademelk met slagroom en een heerlijke crumble blueberry muffin bij de Starbucks. Genieten!


Zondag hebben we echt iets super gaafs gedaan. Mijn lieve vriendinnetje Alexandra heeft voordat ik wegging een kaart gegeven met allemaal kleine envelopjes met teksten erop als: 'Famile', 'Huisdieren' , 'Hollandse pot'. Die staan voor dingen die ik kan missen als ik hier ben. In al die envelopjes zit een briefje waar ze iets op heeft geschreven. Ik had dus de afgelopen tijd heel erg zin in Hollands eten dus ik maakte dat envelopje open. Nu had ze er een adres ingedaan waar er een Dutch Shop zou zitten die allemaal Hollands eten verkoopt. En stom toevallig zit dat hier vlakbij. Vandaag hebben we dus de tram gepakt en zijn we daarheen gegaan. Wat was het cool! Allemaal typisch Nederlandse dingen: Hak, Koopmans mixen, frikandellen, kroketten, er lagen zelfs nog kruidnoten en zakken taaitaai, drop, pannenkoekmix noem het maar op. Ik waande me weer even in Nederland.


Check dit: allemaal potjes Hak.  Dit is wel echt heel erg. Ze hadden Zwitsel, Aquafresh en Nivea verpakkingen die gewoon al 20 jaar oud waren. Moet je deze Zwitsal verpakking zien. Hilarisch!

Zo, dit was mijn week weer! Ik ga straks lekker genieten van mijn heksendrop en morgen gaan we heerlijke Hollandse pannenkoeken met stroop eten. I'm a happy girl!

Ik wens iedereen een fijne zondag!
XO
4 opmerkingen:

  1. Super mooie foto's! Zo te zien weer een leuke week gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen. En je Selfie time foto is mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke foto's hihi! Ik ben ook zo gek op kipnuggets met barbecue saus! Ik vind je lakje trouwens erg gaaf voor de zomer van essie!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!