zondag 30 maart 2014

My Weekly Update maart #5

Ook deze week heb ik weer wat foto's om met jullie te delen. Zo ging ik voor het eerst alleen naar Melbourne, keken we films en hebben we lekker slecht gegeten.


Dinsdag ging ik voor het eerst alleen naar Melbourne (de stad). Ik heb alles gevlogd en heb het heel leuk gehad! Ik heb ruim een uur bij Starbucks gegeten waar ik een lekkere cappuccino en blueberry muffin nam. Ik was wat foto's aan het maken voor een artikel over mijn haar en stuurde deze foto naar mijn vriend, haha.


Nu we hier zijn realiseer ik me soms des te meer hoe belangrijk mijn vriend eigenlijk voor me is. We zijn bijna 5 jaar samen en kan me niet voorstellen dat ik hem niet bij me heb. Hij steunt me in werkelijk alles en doet ontzettend zijn best met school en om mij hier gelukkig te zien. <3


Ik heb deze week elke dag genoten van een boterham met hagelslag. Wat is het dan toch lekker om weer Nederlandse dingen te kunnen eten. 


Ik kocht cadeaupapier en plakband om alvast wat souvenirtjes in te pakken.


Druk bezig met video's uploaden. Ik vind dat Youtube de laatste tijd heel erg is verbetert. Het uploaden en verwerken van video's gaat nu ineens een stuk sneller!Spulletjes van MAC. Ik hou zo van deze producten, ik moet zo nog allemaal uitproberen. Ze zien er zo mooi uit in de verpakking, vind 't altijd zonde om ze te gaan gebruiken.


Selfie met mijn nieuwe MAC lipstick.


Matthijs zijn haar moest nodig geknipt worden, dus op naar de kapper!


Mega easter bunny.


 Zaterdagavond keken we een voorstelling van cabaretier Ronald Goedemondt onder het genot van een Australisch biertje.


Snack time!

& dat waren de foto's weer voor deze week. Vandaag (zondag) is het lekker weer en gaan we even naar het strand. De rest van de week word het weer zoals altijd: vriendje naar stage en ik vermaak mezelf hier wel. Ook ben ik van plan nog een dagje naar Melbourne te gaan. Over 9 dagen komen de oma en moeder van mijn vriend hiernaartoe, daar kijk ik al helemaal naar uit!

Hoe gaat het met jullie?
XO
4 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! En wow wat een hoop nieuwe MAC producten, ik ben erg benieuwd ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw je MAC producten zijn nice <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je een hoop mooie spullen gekocht van MAC! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!