woensdag 7 mei 2014

Australische Beauty producten Top 15

In Nederland hebben we altijd wel een paar producten die echt je van het zijn. Producten die absoluut niet in je beauty stash mogen ontbreken. Zo is dat ook in Australië. Het leek me wel leuk om uit te zoeken welke producten hier populair zijn en iedere vrouw blij maken. Bij deze: een Top 15 van Australische Beauty producten.



 Grown Alchemist Hand Cream with Sweet Orange and Vanilla
Bij het merk Grown draait alles om schoonheid uit de natuur en hun producten zijn ontzettend luxe. Hun handcrème is een van de populairste producten en om een goede reden. De crème is niet vet, trekt heel snel in en bestaat uit heerlijke natuurlijke ingrediënten.  
Prijs: $39,95
Online te koop, klik hier.


Lanolips 101 Ointment 
Deze lipbalsem heeft meerdere awards gewonnen. Niet gek he? Daar is dan ook een goede reden voor, het is 100% puur, bestaat 100% uit natuurlijke ingredienten, kan gebruikt worden door vegetariers en baby's (er zitten geen dierlijke of irriterende bestanddelen in) en is niet getest op dieren.
Prijs: $17,95


 The Jojoba Company 100% Natural Australian Jojoba
Het bedrijf achter dit product is in 2008 opgericht door Ian Turner, die Jojoba begon te planten op zijn landgoed in New South Wales. Deze olie kan gebruikt worden voor bijna alles; je haar, nagels, gezicht en lichaam. Het voed je huid enorm en geeft het een boost!
Prijs: $29,95


 O&M Surf Bomb Seas Salt Spray 
Het merk O&M is nieuw op het gebied van haarverzorging maar ze worden steeds bekender wereldwijd door hun ammonia vrije producten. Deze Salt Spray zorgt voor extra textuur in je haar en maakt het net even wat messier en geeft je een coole beachy look! 
Prijs: $24,95
Online te koop, klik hier



 ModelCo Tan Airbrush in a Can
Waarschijnlijk een van de populairste producten in Australië. Gek denk je misschien, ze hebben hier toch genoeg zon? Toch wordt hier regelmatig gebruik gemaakt van zelfbruiningsproducten. Deze tanningspray is ontzettend gewild bij beroemdheden en de 'gewone' mens die simpelweg geen tijd of zin heeft om op het strand te liggen bakken. 
Prijs: $38,00



 Napoleon Perdis Auto Pilot Pre-Foundation Primer
Hij is de make-up goeroe die grote stappen maakt in de US maar ook in Australië: Napoleon Perdis. Toen primer een must werd bij de Australische vrouw in hun routine werd al snel duidelijk dat dit de beste primer is van Australië. De primer garandeert een egale en gevoede huid zodat je meteen aan de slag kunt met je favoriete foundation.
Prijs: $46,75
Online te koop, klik hier



 Natio Pure Mineral Foundation 
Wanneer je hier een drogisterij binnen loopt is Natio vaak een van de merken die je als eerste ziet. Het werd opgericht in Melbourne in 1992 en heeft het voortouw genomen wat betreft Australische natuurlijke huidverzorging en make-up. Deze minerale foundation is licht en geeft je huid een super egale teint.
Prijs: $19,95
Online te koop, klik hier.



 Mor Luxury Soap
Mor is de absolute leider in de bad en body categorie. Hun luxe zepen zijn is dat waar het merk voor staat.
Prijs: $14,95
Online te koop, klik hier.



 Al'chemy Lavender Shampoo
Al'chemy is populair voor de vrouw die natuurlijke producten wil maar niet hoeft in te leveren op kwaliteit. Zodra je hun lavendel shampoo gebruikt wil je nooit meer anders!
Prijs: $14,95
Online te koop, klik hier.



 Face of Australia Loose Bronzing Powder
Dit merk zie ik heel veel bij de drogisterijen waar ik naartoe ga hier in Melbourne. De make-up spreekt me eerlijk gezegd niet zo aan. Toch is de Loose Bronzing Powder een van de meest geliefde make-up producten van de Australische vrouw. Dit merk is niet alleen betaalbaar maar de kwaliteit van de producten is ontzettend goed. 
Prijs: $12,95
Online te koop, klik hier



 Becca Cosmetics Beach Tint
Deze multifunctionele crème kun je voor zowel je lippen en wangen gebruiken. Hij is in meerdere kleuren verkrijgbaar en zorgt voor een mooie tint voor je lippen en je wangen. 
Prijs: $42,00
Online te koop, klik hier.



 Jurlique Rosewater Balancing Mist 
Jurlique staat het meest bekend om hun biologische ingrediënten. Deze rozenwater spray is een wonder product als het gaat om het hydrateren & balanceren van je huid.
Prijs: $35,00
Online te koop, klik hier.


Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm
Aesop staat bekend om haar natuurlijke, botanische producten. Het merk groeit razendsnel over de hele wereld. De geur van deze best verkochte handcreme is goddelijk en is de perfecte aanvulling op je bureau of in je handtas. Hydraterend, niet vet en trekt snel in. That's how we like it!
Prijs: $25,00
Online te koop, klik hier.


Kora Organics Luxurious Rosehip Oil
Dit is een product uit Miranda Kerr haar eigen schoonheidslijn Kora. Deze lijn is populair over de hele wereld maar het is haar rozenbottel olie waar celebs altijd razend enthousiast over zijn. 
Prijs: $44,95
Online te koop, klik hier


Dr.Lewinn's Vitamin A Rejuvenation Cream
Dr.Lewinn was een plastisch chirurg en zijn huidverzorgingslijn maakte een enorme impact bij de lancering meer dan tien jaar geleden in Amerika. De Vitamine A creme is zo populair anti-aging en zacht makende werking.
Prijs: $54,99
Online te koop, klik hier

Ik vind het heel leuk en interessant om te zien wat voor producten er hier het meest worden gebruikt en verkocht. Het valt me ook op, eigenlijk de eerste dag dat ik hier in Melbourne rondliep, dat beauty en make-up producten verschrikkelijk duur zijn. Vrouwen moeten er dus wel iets voor over hebben. Wat dat betreft ben ik blij als ik straks weer in Nederland kan shoppen bij de Kruidvat. 




4 opmerkingen:

  1. Lijken me mooie producten, jammer dat ze hier niet te koop zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben erg nieuwsgierig naar sommige producten geworden alleen zo jammer dat het hier niet te koop is x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk lijstje! Het lijken mij echt fijne producten.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!