vrijdag 2 mei 2014

Mannen parfum cadeau tips

Cadeau's voor mannen kopen .. ik vind het echt een ramp. Vaak weten ze niet wat ze willen of krijg je het bekende: 'Oh maakt mij niet uit'. Zo had ik dit ook bij mijn vriend die afgelopen maand jarig was. Ik vind parfum altijd leuk om te geven maar hoe kies je die? Ik geef je een paar tips!


Paco Rabanne One
Ik heb de parfum's in een top 10 gezet. Op de eerste plek staat deze Paco Rabanne One. Dit is een heerlijke, mannelijke, sensuele geur met een mix van hout, fruit en kruidige extracten. Bovendien staat het goud in het flesje voor macht en verleiding, een ideaal cadeau toch?


Jean Paul Gaultier Le Male
Doordat er klassieke lavendel is gecombineerd met sensuele vanillenoten is ook Le Male van Jean Paul Gaultier een perfecte combinatie van sensualiteit en mannelijkheid. Bovendien vind ik het flesje van deze geur echt heel mooi en bijzonder. 


Hugo Boss Bottled
Hugo Boss mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje! Deze geur is zowel gevoelig als zelfverzekerd. Dé parfum voor een echte man. In deze geur worden fruitige citrusvruchten gemengd met zoete kaneel en uitgesproken sandelhout. De flacon van Hugo Boss is stoer zonder teveel poespas.


Giorgio Armani Acqua Di Gio
Ik heb deze in de vrouwen variant en hij is zo heerlijk fris en zacht. Deze geur is ook fris maar dan op een mannelijke manier. Er zit o.a. jasmijn, rozemarijn, dadel, patchouli, muskus, citrus, ceder en kaki in wat echt voor een cocktail aan fruitige en frisse geuren zorgt. 


Davidoff Cool Water
Dit is echt een klassieker! De topnoten lavendel, rozemarijn en munt is wat deze geur zo bijzonder en uniek maakt. Deze geur, is warm, bloemig en gewoon heerlijk!


Chanel Allure
Dit is Chanel's vijfde en populairste geur voor mannen. De geur is opgebouwd uit vier tonen: fris, kruidig, houtachtig en sensueel. Van deze geur zijn ook o.a. ook een lekkere aftershave verkrijgbaar.


Jil Sander 
Voor vrouwen is Jil Sander een erg geliefde geur maar voor mannen kan en mag deze ook niet ontbreken in de parfum kast. Dit is een heerlijk zomers luchtje, fris en zoetig door de aroma's van bergamot nootmuskaat en amber. 


Dolce & Gabbana The One
Tsja hoe kan ik deze geur het beste omschrijven. Charismatisch, verleidelijk, elegant, modern, sensueel en warm. Soms zeggen woorden alles over een geur. Deze is gewoon echt ontzettend lekker! 




Calvin Klein Free
Oeeeh dit is écht een hele mannelijke en stoere geur. Er zitten extracten van jenever bes, suede, koffie en tabak in. Dat is wel weer even iets anders dan lavendel, doordat er zulke 'zware' extracten inzitten blijft de geur ook lang hangen. 


Chanel Bleu
Ik vind dit flesje zo mooi. Donker, mysterieus .. dit geeft toch al heel leuk cadeau? Dit is een houtachtige en heerlijk aromatische geur. De geur opent fris met citrusvruchten, vetiver en rode bes. Dan kom je bij het hart wat noten van citrusroos, cedernoot en grapefruit bevat. Chanel Bleu eindigt met vlagen van sandelhout, gember en wierook. Sounds good right?

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen of in ieder geval inspiratie heb kunnen geven als het gaat om parfum cadeau geven aan mannen!



  

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!