woensdag 28 mei 2014

SLANTED BRUSH THE BODY SHOP

Ik ben fan van het wenkbrauw setje van Catrice. Twee mooie kleuren waarvan er een precies bij mijn wenkbrauwen past. De kwastjes die erbij zitten zijn helaas wat aan de kleine kant. Op zich niet erg maar ik merkte toch dat ik behoefte had aan een grotere, handzame kwast. Ik ging op zoek en kwam uit bij de 'Slanted Brush' van The Body Shop.


Volgens mij is deze kwast officieel niet voor je wenkbrauwen bedoelt. Volgens The Body Shop gebruik je deze kwast om poeder en crème oogschaduw mee aan te brengen. Ik gebruik 'm gewoon om wenkbrauwpoeder mee aan te brengen.


De kwast is mooi groot en zoals we van The Body Shop kwasten gewend zijn strak en zwart. 

Ik heb stiekem ook even geprobeerd of ik met deze kwast een strakke eyeliner met gel eyeliner aan kon  brengen maar dit was geen succes. Ik denk dat de haartjes van deze kwast er niet zo lekker voor zijn, het gaat klonteren en er valt gewoon geen lijn mee te zetten. Jammer maar helaas!


Ik ben heel erg blij met deze kwast, ik kan mijn wenkbrauwen er heel perfect en precies mee aanzetten. Ik heb de kwast ook al een aantal keer gewassen met baby shampoo en de haartjes blijven heel mooi. De kwaliteit is dus erg goed!

The Body Shop Slanted Brush is te koop bij The Body Shop en kost €10,00.
4 opmerkingen:

 1. Ziet er erg goed uit! Mooie foto's heb je er ook van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kwastje, klinkt goed.
  Je foto's zien er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt me een erg fijn kwastje! Ik gebruik zo'n zelfde soort kwastje maar dan van de Zoeva Bamboo lijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!