dinsdag 10 juni 2014

WAT TE DRAGEN MET HET WK?

Brazilië opent op 12 juni dit jaar het Wereld Kampioenschap. Spannend! 'Normale' voetbalwedstrijden vind ik nooit zo spannend maar met een EK of WK ga ik helemaal los. Daar hoort natuurlijk wel een passende outfit bij. Heb jij nog geen idee wat je aan moet trekken? Lees dan snel verder!In april lanceerde Olcay Gulsen's kledingmerk SuperTrash twee geweldig leuke WK jurkjes. Olcay ontwierp en showde de jurkjes speciaal voor het WK 2014. Wat is deze gaaf! Ik vind oranje kleding vaak wat afgezaagd maar dit is heel mooi vrouwelijk. 

Dit jurkje kost €9,99 en is te koop bij SuperTrash.


Het begon allemaal in 2010 met het Bavaria jurkje wat meteen een enorme hit werd. In 2012 had je het oranje jurkje wat je op zeven verschillende manieren kon dragen. Dit jaar is er gekozen voor een SuperTeam Dress, een oranje stretch jurkje en een oranje stretch jurkje met 'Super 14 Team' in zwarte letters erop. Wat nieuw is dit jaar is dat beide jurkjes er nu ook in een mini variant zijn speciaal voor meisjes van 4 tot 12 jaar. Hoe leuk is dat?

Het jurkje kost €9,99 en is te koop bij SuperTrash.
De mini variant kost €6,99. 


Ein-de-lijk zijn er op internet leuke oranje shirts te koop. Deze van Modemusthaves vind ik heel leuk, juist omdat 'ie zo simpel is en niet te knaloranje. 

Dit shirt kost €19,95 en is te koop op de site van modemusthaves. 


Een maand na de lancering werd de Flagdress al meer dan 10.000 keer verkocht. Wow! Ik vind deze heel tof, en multifunctioneel aangezien je deze ook perfect weer met Koningsdag kunt dragen volgend jaar. 

De Flagdress kost €9,99 en is te koop op de site van flagdress


I'm The Coach! Wat een tof shirt, en net zoals het andere shirt niet té oranjerig. Gecombineerd met een statement ketting is dit the way to go!

Het I'm The Coach t-shirt kost €19,95 en is te koop op de site van modemusthaves.


Ik heb al een heleboel leuke dingen voorbij zien komen op internet. Op het moment dat Nederland hun eerste wedstrijd speelt zijn we bij familie in Melbourne. Als de wedstrijd op tv komt is het bij ons 4 uur 's nachts maar dat weerhoudt ons er niet van om te kijken! Helaas heb ik geen oranje kleding meegenomen maar ach .. wie ziet het om 4 uur 's nachts? Haha.

Heb jij je WK outfit al gevonden?
3 opmerkingen:

  1. Het bavaria jurkje en het i'm the coach shirtje vind ik erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou het altijd bij oranje nagellak ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik blijf de SuperTrash jurkjes voor het EK/WK altijd erg leuk vinden!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!