donderdag 17 juli 2014

DE TANGLE TEEZER

Al een tijdje een hype op gebied van haarverzorging is de Tangle Teezer. Overal lees of hoor je er wel iets over. Gisteren ben ik, na 7 maanden, eindelijk weer eens naar de kapper geweest. Hoognodig, mijn haar leek wel op een dooie hond. Daar werd mij door de kapper de Tangle Teezer aangeraden. Toen ik thuis kwam heb ik 'm meteen getest. Vandaag geef ik jullie mijn mening over deze, toch wel apart uitziende, borstel.


De kapper merkte blijkbaar dat mijn haar nogal dik en stug is en daarom meer en makkelijker klit. Dit is iets waar ik altijd al last van heb gehad. Ik weet nog goed dat als mijn moeder vroeger mijn haar wilde borstelen dit echt een hel was. Af en toe stond ik met tranen in mijn ogen. De Tangle Teezer maakt hier abrupt een einde aan. Tenminste, dat 'ie zou moeten doen.  De borstel kreeg ik mee in een basic, plastic verpakking. Prima, ik heb de verpakking toch verder niet nodig. 
 Op de achterkant staat nog wat informatie over de Tangle Teezer in verschillende talen.


De Tangle Teezer kwam in het roze/paars of roze/groen. Paars is mijn lievelingskleur en dus was de keus snel gemaakt.


Toen ik de Tangle Teezer zo zag viel me meteen op dat 'ie heel klein en compact is. Zou dit fijn borstelen?


De Tangle Teezer is niet te vergelijken met andere borstels. Deze zou je haar dus pijnloos moeten ontklitten. 


 De borstel heeft flexibele pinnen die ervoor zorgt dat je haar minder snel afbreekt en beschadigd. 


Zodra ik de borstel vastpakte voelde ik dat hij erg makkelijk en fijn in de hand ligt. Ik ben heel erg benieuwd of hij ook echt zijn werk doet. Testen dus!


Nadat ik bij de kapper ben geweest was ik het 's avonds eigenlijk altijd standaard. Geen idee waarom, ik doe het gewoon. Dit is hoe mijn haar eruit ziet als ik er helemaal niks aan doe en gewoon de douche uitstap. 


 KLIT, KLIT, KLIT.
Borstelen maar!


 OH MY ... 


 Glad! Dit had ik echt niet verwacht. 

WAUW!
Wat ben ik blij met deze aankoop. Ik heb altijd problemen met het vinden van een goede borstel die de klitten in mijn haar aankunnen en eindelijk na jaren heb ik er dan een gevonden. Jullie zien op de foto's hierboven hoe glad mijn haar is en ik kan je vertellen dat me dat nog geen 3 minuten heeft gekost om het zo te krijgen. Geweldig! Ik sta versteld van het resultaat en weet nu al dat ik niet meer zonder wil. De borstel is licht, heeft een mooi klein formaat en maakt absoluut waar wat 'ie beloofd. 

De Tangle Teezer kost €14,95 en is bij verschillende webshops en kapsalons te koop.
3 opmerkingen:

  1. Fijn is ie he! Ik heb hem nu ook een tijdje en gebruik niets anders meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah, ik hoor hier zoveel goede dingen over. Fijn ook dat jij zo enthousiast bent. Toch wel een perfect accessoire voor na het zwemmen. Bij mij is het altijd janken als ik na het zwemmen mijn haar moet uitborstelen, haha ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb hem in Londen zien hangen maar had toen geen geld bij me... heb nu echt spijt! Wat een resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!