dinsdag 22 juli 2014

MUSTHAVES VOOR IN JE STRANDTAS

Het is warm, heel warm. Komende week wordt het ook nog warm en donderdag en vrijdag is het waarschijnlijk het warmst. Strandweer dus! Maar wat neem je nu eigenlijk mee? Ik laat je mijn musthaves zien voor als ik naar het strand ga.


Als eerste en belangrijkste natuurlijk je strandtas. Ik heb er verschillende waaronder een super grote gele Zwitsal tas. Voor nu gebruik ik deze Collistar Beachbag. Groot genoeg om van alles in mee te nemen.


Of je nu wel of niet gaat zwemmen, een grote badhanddoek is onmisbaar. Geen idee meer waar mijn handdoek vandaan komt maar ik gebruik hem graag.


Een goed tijdschrift of boek. Bij mij verschilt het vaak wat ik meeneem, het is maar net waar ik zin in heb. Op dit moment heb ik twee nieuwe tijdschriften dus die gaan sowieso mee!


En het aller aller allerbelangrijkste: zonnebrand. Ook hierin varieer ik. Ik gebruik bijna nooit hetzelfde merk, ik wissel er een beetje tussen. Nu gebruik ik de Garnier Ambre Solaire met SPF 20, deze vindt ik erg fijn omdat het een spray flacon is. Dan mijn gezicht, hiervoor gebruik ik altijd standaard de Etos Gezicht Creme met SPF 30. Het is een klein tubetje dus je kunt hem makkelijk overal mee naartoe nemen. En als laatste neem ik toch altijd een Aftersun mee. Voordat we de auto instappen of op de fiets stappen smeer ik me in met deze Nivea SOS Aftersun die roodheid verminderd. Als ik dit niet doe merk ik dat als ik thuis ben ik al pijnlijke rode plekken op mijn huid heb. Voorkomen is beter dan genezen zeg ik altijd maar!


Een borstel en lippenbalsem zitten ook altijd in mijn beachbag. Als ik uit het water kom borstel ik de ergste klitten uit mijn haar. Als ik dit niet doe dan kan ik het net zo goed allemaal afscheren. Een lippenbalsem is echt een must. Meestal gebruik ik een lippenbalsem met SPF erin maar die is op het moment op. Dus gebruik ik deze lipbalsem van The Body Shop uit de Honeymania collectie.


En last but not least, de electronica. Mijn Ipod en Iphone gaan mee. Als ik niet lees of iets anders aan het doen ben ga ik gewoon lekker liggen met mijn Ipod aan. 


Als ik muziek op wil zetten kan ik ook mijn draagbare, handige speakertje meenemen. Deze kocht ik in Australiƫ en ik ben er super blij mee. Je kunt hem ergens aan vast maken (bijvoorbeeld tijdens het hardlopen) of gewoon zo neerleggen.




Dit is wat ik allemaal mee neem naar het strand. Voor mij zijn dit absolute musthaves. Het is niet veel maar ik heb ook niet zoveel zin om met een mega grote en zware tas te slepen. Precies goed dus!

Wat zijn jou musthaves voor als je naar het strand gaat?




2 opmerkingen:

  1. Fijne items neem je mee naar het strand. Een zonnebril, goede zonnebrandcreme en een leuk tijdschrift/boek mogen sowieso niet in mijn tas ontbreken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een fijne items neem je mee! De meeste kunnen ook zeker niet in mijn beachtas ontbreken!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!