woensdag 2 juli 2014

NIEUWE ROBIJN ZWITSAL

Robijn is mijn meest favoriete wasverzachter, mijn vader neemt het altijd mee van zijn werk bij Unilever en sinds ik op mezelf woon en zelf moet wassen gebruik ik dit het liefst. Het maakt mijn was altijd silky zacht en het ruikt heerlijk. Nu gaat Unilever twee van zijn merken combineren, en ik kan je vertellen dat het, voordat ik het al geroken heb, de beste combinatie ooit is. Robijn wasverzachter met de hemelse geur van Zwitsal. 


Ik gebruik veel Zwitsal producten; handcrème, baby shampoo, eau de toilette, geurbuiltjes, talkpoeder, noem het maar op. Gek ben ik erop. Als het kon zou ik de hele dag in een bad gaan zitten met alleen maar Zwitsal geur. 

'Als geurexpert zorgt Robijn al jaren voor de lekkerste geuren in de was. Sinds 2008 is Robijn Klein & Krachtig verkrijgbaar. Robijn Klein & Krachtig is een extra geconcentreerd wasmiddel met kleurbeschermers. Het wasmiddel beschermt de kleuren, zodat deze langer mooi blijven. Robijn wasverzachters zorgen niet alleen voor een heerlijke zachte was met langdurige frisheid, ze zorgen ook voor een beschermend laagje om de vezels zodat je wasgoed zo lang mogelijk mooi blijft.'


 Van de Robijn Zwitsal lijn zal het volgende te koop zijn:

- Klein & Krachtig Wasmiddel: €6,99
- Robijn Wasverzachter: €3,99
- Robijn Geurbuiltjes: €3,49

Ik ben super benieuwd naar deze producten en heb alvast aan het thuisfront gevraagd of mijn vader wat wasmiddel voor me mee kan nemen haha. Kom op, dit moét wel heerlijk zijn toch? Als je dan nog niet graag de was doet dan weet ik het ook niet meer.

De nieuwe Robijn Zwitsal producten liggen vanaf nu in de winkel en zijn o.a. te koop bij Albert Heijn en Kruidvat.
2 opmerkingen:

  1. Jaaa! Ik ga deze halen voor vrienden van mij (net bevallen en helemaal into zwitsal)!

    X

    Joy. | justlikesushi.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt wel goed! Wel beetje te duur voor mij, haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!