zaterdag 25 mei 2013

Etos zomercollectie 2013


Etos introduceert een leuke, nieuwe zomercollectie voor 2013. De collectie is voor volwassenen én kinderen, dus er zijn veel verschillende artikelen om enthousiast over te worden! Ik geef je alvast een voorproefje. 




Naast de producten die je hier ziet is de collectie natuurlijk veel uitgebreider; kinderzwemkleding, zomersjaaltjes, duikbrillen, sieraden, zonnebrillen, strandhanddoeken, kwasten, toilettasjes etc.






Als eerste deze geweldig leuke blush. Met deze blush creeer je een gezonde, gezonde en natuurlijke blos op je wangen. Kost €4,99.



Dan vijf kleuren colour lip balm. Ik ben over deze kleurtjes best enthousiast. Vooral de roze en de wat donkere roze kleur spreken mij heel erg aan. In de zomer mogen alle kleuren lekker knallen. Ze geven kleur als een lipstick en verzorgen je lippen zo goed als een lipbalsem. Deze kosten €3,99. Daarnaast vier soorten kleurtjes eyepencil. Die vindt ik niet zo heel erg bijzonder om eerlijk te zijn. De kleuren vindt ik in tegenstelling tot de colour balms wat saai. Kosten per stuk €3,99. 



Een strandtas kan natuurlijk niet ontbreken in de zomer! Etos komt met vier grote strandtassen met aan de voorkant een handige ritssluiting. Voor €6,99 loop je al met zo'n te gekke tas over het strand!


Zoals ik al zei is dit niet de gehele collectie. Het Etos zomerassortiment is vanaf 27 mei verkrijgbaar in alle Etos winkels. Let op, op=op! Ook heeft Etos weer een leuke zomer actie. Waren het vorig jaar de mini nagellakjes dan mag je dit jaar van 10 juni t/m 7 juli bij besteding van elke €15,00 een zomerse mini lipgloss uitzoeken. Ook hierbij geld: op=op. 




2 opmerkingen:

  1. Die blush ziet er echt veel belovend uit. Ik hou van blush met verschillende kleurtjes in het ziet er altijd zo leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die tassen zijn zooo handig ik heb er 2 de blauwe en de roze en er zitten binnenin nog handige vakjes voor je zonnebril, telefoon en portomenee

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!