dinsdag 28 mei 2013

New Care


Voedingssupplementen zijn in ons dagelijks leven, naast de gewone gezonde voeding en beweging, erg belangrijk geworden. New Care is een nieuwe lijn met voedingssupplementen die net even anders is dan anderen. 
De New Care lijn bestaat uit maar liefst 56 verschillende voedingssupplementen met ieder een eigen identiteit en kleur.

- Vitaminen
- Mineralen
- Kruiden
- Speciaal
- Trend
- Fyto 

Dit zijn de verschillende supplementen die New Care in hun assortiment heeft. De eerste drie zijn een verzameling van alle enkelvoudige vitaminen-, mineralen- en kruidenpreparaten. De speciaal producten worden vitaminen, mineralen en kruiden gecombineerd. De trend producten richten zich op niet alledaagse gezondheidsproblemen. En tot slot, de fyto producten zijn speciaal voor neus, keel, oren, huid en ogen. Ik laat jullie de Multi Vitaminen zien.Zo zien de verpakkingen eruit. Strak en overzichtelijk. Wat ik fijn vindt van deze lijn is dat het ook meteen duidelijk is wat je uit het schap pakt en gaat gebruiken. Bij vitamines is het vaak zo dat je een half uur voor het schap staat en je bedenkt: 'wat moet ik in hemelsnaam kiezen?'. De namen van de vitamines zijn vaak moeilijk, onduidelijk en dan weet je alsnog niet waar je aan toe bent. Bij New Care hebben ze hieraan gedacht en komen ze je tegemoet als consument. Aan de zijkant van de verpakking vindt je de uitgebreide formule terug. Wat er onderaan staat is heel belangrijk en vaak lezen mensen eroverheen. Gevarieerd en evenwichtig eten en genoeg bewegen is de basis van een gezonde levensstijl. Deze voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde voeding. Op de achterkant staat het gebruiksadvies, ingrediĆ«nten en er staan nog twee producten bij uit dezelfde lijn die je kunt combineren met het product wat je al hebt. Altijd handig!Zoals je ziet zijn de pillen aan de grote kant, als je dit echt te groot vindt kun je ze doormidden hakken en ze dan met water innemen. 


New Care heeft ook iets nieuws: zomerbruin. Deze bevat vitamine A, C, E, selenium en zink. Deze hebben invloed als antioxidant. Antioxidanten helpen de huid beschermen tegen schade door de UV-straling en zonlicht. Vitamine A en zink zijn allebei heel erg belangrijk voor de huid. Ze helpen je huid herstellen en voeden. Zomerbruin zorgt er op een natuurlijke manier voor dat je huid langzaamaan bruiner wordt van de zon. Het is dus geen zelfbruiner!

De New Care lijn is echt de moeite waard om even naar te kijken! Mocht je aan een van de vitamines beginnen houd dan wel in gedachte: je moet er wel even een tijdje mee doorgaan voordat het echt gaat werken. Dus stop niet na een week al, het heeft gewoon even tijd nodig om z'n werk te doen.

De New Care producten zijn verkrijgbaar bij de drogisterij. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!