zaterdag 4 mei 2013

PUPA Milano


Laatst kwam ik een merk tegen waar ik eigenlijk nog niet zoveel over had gehoord/wist. PUPA Milano. Dit make-up merk wordt veel gebruikt door visagisten en is samengesteld uit natuurlijke ingrediĆ«nten.



Ik liep een tijdje terug dit merk tegen het lijf en was wel benieuwd wat dit make-up merk te bieden had. Zoals ik al zei is alle make-up samengesteld uit natuurlijke ingrediĆ«nten en heeft een hoog pigmentgehalte. Maar nog belangrijker: het wordt niet op dieren getest!


PUPA heeft een groot assortiment aan make-up producten; lipstick, mascara, foundations, primers, bronzers, blushes, wenkbrauw/nagelverzorging en nog veel meer! De verpakkingen zijn mooi strak. Naast de losse producten die PUPA verkoopt komen er ook regelmatig Limited Editions & verschillende looks in de schappen. Zoals bijvoorbeeld de 50's Dream voorjaarscollectie, Nail Art Mania Bubbles en de PUPA Vamp! Mascara kit van dit jaar.


Ik ben heel erg nieuwsgierig geworden en heb al een paar dingen uitgeprobeerd. Hier komt nog een review van. Wel kan ik alvast zeggen dat ik het erg fijne producten vindt en lekker betaalbaar!

PUPA Milano make-up is bij alle drogisterijen te koop en online via de PUPA webshop.




1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!