zaterdag 1 juni 2013

Moda Per Te Accessoires

Armbanden, horloges, oorbellen .. ik krijg er geen genoeg van! Eens in de zoveel tijd móet ik echt weer iets van sieraden o.i.d. kopen. Zo ook deze keer, ik ontdekte de webshop MODAPERTE.nl .

Ik bestelde een look-a-like Michael Kors horloge en een armbandje. Zelf heb ik een echt Dolce & Gabbana horloge maar ik heb ook altijd nog een horloge die ik gebruik voor naar mijn werk. Dan vindt ik het zonde om mijn dure D&G horloge om te doen. Mijn 'werk' horloge was stuk, dus werd het tijd voor een nieuwe! Het horloge is van het merk Ernest wat in het horloge en op het bandje staat, en is rosé van kleur. Ik vind het een ontzettend mooi horloge, zeker voor de prijs! Helaas toen ik hem thuis ontving was 'ie veels te groot, daarom heb ik bij de Lucardi wat schakeltjes ertussen uit laten halen. Dit kostte wel weer €5,-. Hou er dus rekening mee dat je er misschien wat extra geld aan kwijt bent.Hier heb ik ook het armbandje om. Ik was eerst bang dat het niet zou passen, maar gelukkig zitten er twee drukknoopjes op zodat je hem kunt verstellen. Heel handig! De kleur past nog wel leuk bij het horloge ook, haha.Ik ben heel erg blij met zowel het armbandje als het horloge. Jammer van het horloge alleen dat hij te groot was maar nu 'ie op maat is gemaakt past deze perfect! 

Armbandje: €9,95
Horloge: €24,95

MODAPERTE.nl heeft nog meer verschillende accessoires en merken in het assortiment, dus ik zou zeggen: neem zeker even een kijkje!
2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!