maandag 10 juni 2013

Stylight


Fashion, we all love it! Ik in ieder geval wel en daarom kan ik soms uren ronddwalen op internet op zoek naar de mooiste kledingstukken, om dan vervolgens in mijn hoofd een fantastische outfit te creëren. Nu ontdekte ik laatst iets waar ik mijn zelfbedachte outfits niet meer alleen in mijn hoofd voor me zie maar ook gewoon op mijn computerscherm kan samenstellen. Hoe gaaf is dat?  
Stylight is een website die anders is dan anderen. Om precies te zijn is het een fashion community waar je je eigen account aanmaakt (via de site of facebook). Je maakt kennis met de nieuwste mode en de leukste jurkjes, broeken, blouses en tassen die je je ooit hebt kunnen bedenken. 
Hierboven zie je mijn profiel en één van mijn boards. De foto's kun je van je eigen computer uploaden of gewoon van het internet halen, wat je zelf wilt. De items ernaast zijn allemaal te vinden op de site van Stylight, zodat je je eigen look kunt samenstellen. Handig is ook dat als je wilt weten waar de items vandaan komen en van welk merk ze zijn je er gewoon simpelweg op gaat staan met je muis. Rechtsonder in beeld zie je linkjes waar je op kunt klikken zodat je direct doorgestuurd wordt naar meer items van dat merk. Je kunt bovendien heel gedetailleerd op de site zoeken zonder dat het onduidelijk of onoverzichtelijk wordt. Check bijvoorbeeld deze super mooie Michael Kors horloges: http://www.stylight.nl/Dames/?brand=184&tag=10001&tag=10193  of deze schattige ballerina's: http://www.stylight.nl/Lak-Ballerinas/ waar we in de zomer toch echt niet zonder kunnen. 


Wil je meer zien van mijn profiel? Klik dan hier.


Nadat je je hebt aangemeld kun je eindeloos rondsnuffelen tussen de vele mode artikelen. Je kunt ze 'hearten', dit kun je vergelijken met 'liken' op Facebook. Maar je kunt ook je eigen boards maken waar je je eigen stijl kunt creëren. Dit móest ik natuurlijk uitproberen. Het was heel even puzzelen maar uiteindelijk is het super simpel en werkt het heel leuk en gemakkelijk. Wat ik dus altijd in mijn hoofd deed zie ik nu gewoon voor me op mijn computerscherm. Maar dit is nog niet alles, je kunt ook je eigen foto's, muziek en video's uploaden en je favoriete quotes toevoegen. Zo kun je jou pagina een eigen, persoonlijk twist geven. 
Een echte lente/zomer look. Deze leuk heb ik gecreëerd met verschillende items die ik tijdens mijn snuffeltocht op de site heb ontdekt. How cute! Ik hou van pastel kleurtjes, zeker als de zon weer wat begint te schijnen.

Top - Modstrom
Rokje - Mint&Berry
Zonnebril - Dolce & Gabbanna 
Blazer - Phonz
Pumps - La Strada

Heb je nu echt geen idee hoe je moet beginnen of waar je inspiratie vandaan moet halen? Kijk dan eens bij andere gebruikers, zoals: 


of


Zeker in het begin heb ik dit ook gedaan, gewoon puur om te kijken hoe en op wat voor manier anderen hun looks maken. Super leuk om te zien en je steekt er ook nog eens iets van op! 

Het concept van Stylight vind ik erg leuk en origineel, het is zoals ik al eerder zei erg makkelijk & leuk omdat je niet alleen met gebruikers uit Nederland dingen kunt uitwisselen maar met gebruikers door heel Europa! Het verbaasde me een beetje dat ik deze site niet eerder ben tegengekomen omdat ik toch veel google en naar fashion inspiratie op zoek ben. Deze site helpt mij met het vinden van nieuwe mode trends en inspiratie voor mijn eigen kledingkast. En let's face it een nieuwe look is leuk maar het vinden ervan is toch net iets lastiger, maar niet met Stylight!

Ben jij ook een mode verslinder en wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste trends? Kijk dan snel eens op www.stylight.nl & doe mee met deze bruisende fashion community. Deel bij de comments je account, dan kunnen we ook nog inspiratie van elkaar opdoen!

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!