zondag 9 juni 2013

My weekly update juni #2


Zomeeeeeer! Het begint er nu meer op te lijken, eindelijk! Ook ik heb hier dan ook volop van genoten. Wat ik nog meer gedaan heb deze week? Lees dan verder!

Dinsdag ben ik samen met mijn moeder en zus naar Paleis 't Loo geweest. Hier zijn we een paar jaar geleden ook al geweest met mijn vader maar nu was er een speciale voorstelling 'Ingehuldigd'. Ik hou echt van dit soort uitstapjes. Cultuur & geschiedenis vindt ik altijd heel interessant. 


Eenmaal binnen (na vijf kwartier wachten, ahum) kon je de jurk van Maxima en het pak en de mantel van Willem-Alexander bekijken. Wauw wat ontzettend mooi was dit. Toen ik ze op tv zag bij de inhuldiging vond ik ze al heel erg mooi maar om het in real life te zien is toch wel heel bijzonder!Samen met mams en zus.De rij. Vijf kwartier hebben we in de rij gestaan, het was zo mega druk. Er werden paraplu's uitgedeeld door het personeel tegen de zon. Hier hebben wij ook maar gebruik van gemaakt, ik was namelijk al verbrand haha. Donderdagavond werden we uitgenodigd door mijn vriend z'n moeder om te barbequen. Heerlijk!Dit kwam ik tegen in de supermarkt. Super grappig, appeltaart spread voor op je brood!Kinder bueno! Hier ben ik zó verslaafd aan .. aaaah.Oke, deze foto hoorde dus gedraaid te zijn maar om de een of andere reden weigert ie dit. Anyways, weer fris gelakte nageltjes!Sinds een paar maanden heb ik weer een paard die ik verzorg. Al sinds mijn 7e ben ik gek op paarden en rijd ik al op maneges en rijd ik paarden van andere mensen. Zo ook dat ik dit paardje tegen kwam: Abdul een Andalusiër (Spaans ras), een schat van een paard maar ook echt een Spaans karakter. Dit weekend ging de eigenaresse naar de Ardennen dus zorgde ik voor Abdul!

Helaas een wat kortere update .. mijn camera hield er na een paar dagen mee op. Binnenkort een nieuwe aanschaffen! De rest van de week heb ik veel gewerkt helaas ... 

Hebben jullie nog leuke dingen gedaan in de zon?

XO
1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!