maandag 8 juli 2013

Heerlijke zomergeuren

Nu de zon zich weer een beetje laat zien en we in de lente zitten, is het ook weer tijd voor zomerse geuren!



Een geur zegt zoveel over jezelf, het weerspiegelt wie je bent, je karakter, hoe je je voelt. Een luchtje kan je zelfs weer terugvoeren naar een heel bijzonder moment of je herinneren aan iets speciaals. In de zomer heb je natuurlijk weer een hoop heerlijke nieuwe geuren waar je je mee kunt vermaken! Kijk je mee?

Dior Addict Eau délice eau de toilette is een van de nieuwe luchtjes van deze zomer. Fris, fruitig, bloemig .. alles wat je je in de zomer kan wensen heeft deze eau de toilette in zich. Hou je van een lichtzoete, fruitige, elegante, frissa parfum? Dan is deze echt iets voor jou.


Zwarte peper, kardemom .. zijn we hier een gerecht op smaak aan het brengen? Smaak heeft Benefit zeker weten, want deze ingrediënten zitten in de nieuwe Benefit Under my Spell Noelle eau de toilette. Niet alleen bestaat dit luchtje uit allerlei kruiden maar o.a. ook uit; viooltjes, orchidee, vanillebloem, roos en jasmijn. Een lichtzoete geur die in het begin best sterk is door de zwarte amber en wierook. De flacon is ook erg leuk, je zou bijna denken dat je je eigen cocktail aan het maken bent!


Dolce & Gabbana Light Blue is de nieuwe zomerse geur van het bekende merk. Het is een licht, sprankelende zomerparfum vol bloemen- en fruitakkoorden. De ingrediënten die D&G hebben gebruikt zijn o.a. Granny Smith appel, jasmijn, bamboe, blauwe bosbes, cederhout, witte roos, muskus en amber. Ik ruik al deze ingrediënten bij elkaar al als ik eraan denk. Heerlijk, en voor de zomer hét ideale luchtje! Het hart van de geur is ultra vrouwelijk en geïnspireerd door de oneindig heldere hemel en de diepblauwe Middellandse zee. Wil jij je sensueel voelen deze zomer? Dan is deze geur echt iets voor jou!


Ik ben helemaal fan van dit luchtje! Acqua di Gioia van Giorgio Armani is een ode aan de vrouw en aan de natuurlijk. En dat ruik je meteen als je het flesje opent. De geur is geinspireerd op verre eilanden en heeft als hoofd ingredienten frisse muntbladeren, waterjasmijn, Italiaanse Limone en Siciliaanse ceder. Daar zou je toch in willen springen?


Dit was een selectie van wat ik tot nu toe de lekkerste zomergeuren vindt. Welk luchtje gebruik jij veel in de zomer?




2 opmerkingen:

  1. Leuke geurtjes! Ik wissel wel eens van zoet naar fris, valt te zien in welke stemming ik ben :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!