zondag 7 juli 2013

My Weekly Update juli #1

Hi there! Jeetje wat is deze week voorbij gevlogen zeg, zou het komen door het weer? Geen idee, een leuke week was het zeker. Deze vond ik tussen een boek wat ik aan het lezen ben. Ik hou altijd van dit soort kaartjes. 

Magazines! I love them.


Knappe Bella. <3


Woensdag ben ik gezellig even de stad in geweest met mijn moeder. Wij zijn allebei echt verslaafd aan de Etos dus daar móesten we even naar binnen! En daar zag ik dat er bij 3 Zwitsal producten een gratis Zwitsal tas bij werd gegeven. Aaaaaaah .. en hij is cute!Ik heb zinkzalf, zachte creme en anti klit shampoo van Zwitsal gekocht bij de Etos & bij de Hema 2 lekkere maskertjes, oogschaduw basis, een notitieblokje en matching potloden. De maskertjes ga ik nog testen!


Stokbroodje kruidenboter, salade en mijn dagelijkse vitaminepillen. Haha, hoe gezond?


Mijn oma lag sinds afgelopen zaterdagochtend in het ziekenhuis met een zware longontsteking. Niet zo heel leuk .. Daarom was het ergens ook een minder leuke week maargoed. Ik ben er twee avonden naartoe geweest met mijn ouders. Deze foto maakte ik in de auto. Knotjes tijd!Donderdagochtend waren mijn vriend en ik allebei vrij. 'S middags moesten we allebei werken maar omdat het zulk mooi weer was besloten we even te gaan wandelen.


Aantekeningen maken in het Hema notitieblokjes. 


Kwarkjes, niet van Danoontje maar ze lijken er heel erg op. Ik moet altijd denken aan vroeger als ik dit eet. Ik weet nog dat je vroeger altijd Danoontjes had die je in de vriezer kon leggen met stokjes erbij. Die liet je een dag in de vriezer liggen en dan kon je ze daarna eten als ijsjes. Iemand enig idee of deze nog verkocht worden of bestaan?


Nieuw blousje aan van de H&M. 


Ben nog steeds verknocht aan mijn Pink Collection mousse van Andrélon. Hij ruikt zo goddelijk!

& dit was mijn Weekly Update weer voor deze week! Vandaag (zondag) gaan mijn vriend en ik heerlijk genieten van onze vrije dag samen en lekker in de zon liggen/zitten. En jij?

XO


1 opmerking:

  1. Leuke foto's! Zwitsal producten en de maskertjes van de Hema zijn heerlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!