zaterdag 6 juli 2013

Maybelline Master Duo Eyeliner

Dun lijntje eyeliner, of een extravagante dikke lijn langs je wimperrand? Het ligt helemaal aan waar je op die dag zin in hebt. Maybelline heeft een speciale soort eyeliner uitgebracht waarmee je zoveel subtiel als een wat meer 'dramatic' look kunt creĆ«ren. 



De Maybelinne Master Duo Thin or Thick Glossy Liner komt als eerste eyeliner (voorzover ik weet) in een doosje i.p.v. zo los. Waarschijnlijk omdat het merk op het doosje nog wat uitleg geeft over hoe het product te gebruiken en op welke manieren je de eyeliner kunt aanbrengen. 


Wat wel erg fijn is aan deze eyeliner dat ie (belooft) 24 uur lang te blijven zitten en waterproof is. Dus je kunt deze gerust opdoen als je van plan bent een zielige roman te gaan kijken. En het feit dat je hem niet elke keer hoeft bij te werken is ook wel handig. Het kwastje heeft een soort bolletje als punt. Met de zijkant van de kwast maak je een dun lijntje en met de platte kant een dikkere lijn. De eyeliner droogt niet uit, dit dankzij de sneldrogende polymeren die dit product bevat.

Lijkt jullie dit wat of blijf je toch liever bij je oogpotlood of andere wat 'simpelere' eyeliner? 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!