zaterdag 20 juli 2013

Mexx PURE Woman

Luchtjes? Ik ben er dol op! Alle soorten en maten, fris, zoet, pittig, zwaar. En dan zeker als het ook nog eens betaalbare luchtjes zijn. Dat maakt het dan extra leuk. Zo nu de Mexx PURE Woman. Nog niet zo vaak kocht ik een eau de toilette van Mexx. Wel heb ik nog steeds de Mexx Black in mijn collectie (goes waaaaay back) waar ik, elke keer als ik eraan ruik, weer aan vroeger moet denken. Dat vind ik ook het leuke, verrassende en vooral unieke aan geurtjes. Bij elk luchtje heb je een bepaalde herinnering.


De geur PURE is er voor zowel de man als vrouw en staat in het teken van authenticiteit en puurheid. De geuren bevatten sprankelende noten die je eigen karakter nog eens extra benadrukken. 


Het flesje zit in een eenvoudig en basic doosje.De ingredienten. 80% VOL. Je zou er bijna dronken van worden, haha.


Vanaf de zijkant. PURE.


Als je het doosje opent zie je meteen dat het luchtje in een soort 'veiligheidsdoosje' zit, zoals je dat bij andere geurtjes ook vaak hebt. Deze trek je er gemakkelijk uit.


Als je het doosje eruit hebt word je meteen begroet met een prachtig flesje die de vorm heeft van een waterdruppel. Zo wil Mexx je er nog even op wijzen hoe fris dit luchtje eigenlijk is. De lichtgroene kleur van zowel de verpakking als de inhoud van de geur vind ik heel erg mooi.


Topnoten:
- Cranberry
- Granaatappel
- Mandarijn
- Frambozen


Hartnoten:
- Zon-gedroogde bloemen


Basisnoten:
- Sandelhout
- Vanille
- Musknoten


Nadat ik zelf de geur uitvoerig besnuffeld had was ik echt verkocht. Dit is een luchtje wat bij mij past! Fris, fruitig, sprankelend en een tikje uitdagend. Wat ik leuk vind aan dit product is dat het kwalitatief heel goed is en je er toch niet heel je portemonnee voor om hoeft te keren. Hierdoor kun je Mexx makkelijk als cadeautje kopen voor een lieve vriendin, je lover of een dierbaar familielid. Of .. je doet 'm gewoon cadeau aan jezelf!

Mex PURE Women en PURE Men is te koop bij de drogist. Prijzen staan hieronder.

Mex PURE Women
Eau de toilette 15ml: €16,00
Eau de toilette 30ml: €24,00
Eau de toilette 50ml: €33,00
2 opmerkingen:

  1. Ik denk dat ik dit ook wel een goede geur zou vinden ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie productfoto's heb je gemaakt. Interessant!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!