zondag 21 juli 2013

My Weekly Update juli #3


Deze week had ik had ik bijna de hele week vrij. En het was ook nog eens heerlijk weer. Wat wil ik nog meer?Nog elke dag ben ik ontzettend blij met mijn Canon spiegelreflexcamera. Dit is echt mijn nieuwe vriend geworden, hihi. 


Maandagochtend moest ik eerst naar de tandarts om 5 (ja écht!) gaatjes te laten vullen. Ik zat helemaal onder de verdovingen en tot overmaat van ramp moest ik tijdens de behandeling nog extra verdoofd worden omdat ik alles voelde .. auw. Na 5 en een half uur waren de verdovingen uitgewerkt en kon ik eindelijk weer iets eten. En niets is lekkerder om dat op een terrasje te doen in het zonnetje. Mooi weer = vrolijke Anoeska!


Dinsdag ging ik gezellig naar mijn moeder. En toen hebben we net als vroeger lekker de hele middag spelletjes gedaan.Mama's tomatensoep, en kan nog steeds geen betere of lekkerdere tomatensoep vinden dan die van mijn moeder. Maskertje van Dr. van der Hoog testen.


Dinsdagavond alvast een lijstje maken voor te shoppen.


Woensdagmiddag in de trein op weg naar Den Haag met mijn vriend. Het was al een hele tijd geleden dat we echt samen weer hadden geshopt.


& we waren mjah .. wel redelijk geslaagd haha. Check al die tassen! Ik hou er dan zo van om naar al die tasjes te kijken. Is dat shopverslaving? :pWe besloten heel spontaan om 's avonds nog naar de bioscoop te gaan. De film draaide pas om 21.20 en we waren om 18.20 klaar met shoppen. Dus ja wat doe je dan in de tussentijd? Lekker uit eten bij Vapiano.


 Pizza tonijn, mm mm. 


In de Pathé. We gingen naar de film 'Now you see me'. Deze film gaat over een groepje illusionisten die proberen via magie mensen te beroven. Een hele aparte en goede film!Donderdagavond had ik geen idee wat ik met 't eten moest doen. Dus ik besloot gewoon dingen op te maken die in de koelkast lagen en die echt binnenkort op moesten. Ik maakte een koude salade van sperzieboontjes, bloemkool, krieltjes en verse tonijn. Ik kan soms best creatief zijn als het om koken gaat! Let's read Vogue!


We werden zó knettergek van de vliegen in ons huis dat ik een elektrische vliegenmepper heb gekocht. Tsja .. sorry voor die vliegen maar het is niet normaal. Wij hebben geen hor voor onze deur omdat wij openslaande deuren hebben en het niet echt heel makkelijk is iets ervoor te bevestigen.  Animal Crossing New Leaf voor de Nintendo 3DS, oeeeeeeeh!


 Negeermodus staat aan ...


Binnenkort review hierover. What is it?Noooooo check what happend! Ik stond op 't punt me zaterdag op te maken en toen liet ik mijn geliefde Essence all about Matt poeder vallen. Whéééh! Ik gebruik 'm nog wel, gewoon mijn kwast erin drukken en de losse deeltjes ervan af tikken maar moet toch nodig een nieuwe kopen. Kan hier zo van balen ...

Zo, een hoop foto's van een drukke week!
Hoe was die van jullie?

XO
3 opmerkingen:

  1. Hihi ik heb dezelfde Canon :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tof overzichtje! Die eerste foto is echt leuk, hoe de kat aan het meekijken is :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn Canon is ook my best friend haha ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!