maandag 22 juli 2013

Blond Amsterdam

BLOND Amsterdam, ik ben er sowieso helemaal fan van. Hey dat rijmt! Waar het begon met schattig, super origineel servies met plaatjes van gebakjes, koekjes, theepotjes en theekopjes heeft BLOND Amsterdam zich uitgebreid met niet alleen dekbedovertrekken maar ook met beauty stuff.Femque van Geffen en Janneke Dröge begonnen tien jaar geleden in een atelier aan de Amsterdamse Spuistraat met het beschilderen van servies. Voornamelijk persoonlijke theepotten, schilderijen en mokken. Dit is natuurlijk ook waar we Blond Amsterdam in eerste instantie van kennen en waar het om bekend staat. Omdat ze allebei erg van vrolijk en vooral kleurrijk servies hielden groeide hun passie uit tot een heel erg gevarieerd assortiment. Dat is nou bont, eeh Blond. Hun doel is om mensen met hun producten vrolijk en blij te maken. Dit is duidelijk te zien aan het handschrift van Blond wat je kunt herkennen aan de grappige en kleurrijke illustraties. Nou bij mij lukt dat zeker! Elke keer als ik omringd wordt door Blond voel ik me als een kind in de snoepwinkel.  

De twee vriendinnen hebben hun kleine atelier inmiddels ingeruild (na het grote succes wat ze met Blond hebben bereikt) voor een Blond winkel met atelier aan de Gerard Doustraat.Blond heeft inmiddels al een aardig assortiment wat o.a. bestaat uit:

- 'Even Bijkletsen', het servies waar Blond bekend mee is geworden.

- 'Delfts Blond'
- 'In bed with Blond', dit zijn de dekbedovertrekken en kussens.
- 'In bath with Blond'. Complete badlijn.
- Stationery. Ieder jaar komt Blond met schoollijn voor de jeugd en voor de volwassenen een lijn met notitieblokjes adresboeken en agenda. 
- Boeken: 'Lekker Blond' dit is een boek met alle favoriete recepten van Femque en Janneke.
                'Hollandse happen' met typisch Hollandse recepten.
                'Eigen taart is goud waard' een boek waar je al kwijlend doorheen bladert. Hier vind je allerlei   heerlijke zoete & hartige taartrecepten.
                'Mooi Blond'. Deze wil ik absoluut nog een keer lezen! Femque en Janneke geven je hier handige en leuke beautytips.
                'Blond body care'. Deze lijn kennen wij beauty lovers allemaal wel denk ik. Body cream, body wash en body mist. Hmmm ...
De body mists van Blond vind ik echt geweldig. Er zijn er maar liefst drie:


Relaxing Fig & Honey


Energising Ginger & Drops Of Lime


Mandarin MomentsIk hou echt van Blond Amsterdam, vooral de beautyproducten. Het assortiment is zo ontzettend groot en uitgebreid, er is voor ieder wat wils! Check bijvoorbeeld deze beauty case. Adorable. Dit is echt nog zo'n must-have. Ik heb wel een toilettas alleen is de rits daar stuk van, niet zo heel handig op vakantie. Voor meer super leuke dingetjes zou ik zeker even een kijkje nemen op de website: blond-amsterdam.nl .

Wat vinden jullie het leukste van of aan Blond Amsterdam?


1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!