dinsdag 23 juli 2013

The Body Shop Body Butter Duo Sweet Pea

Body butters ... ik ben er dol op en ik kan er daarom ook niet genoeg van hebben! Zo probeerde ik deze Duo body butter van The Body Shop. Ik was laatst op Schiphol met mijn vriend en toen zag ik dat bij The Body Shop alle grote body butters in de aanbieding waren! Anders zijn ze €16,- en nu rekende ik maar €8,- af. Ik nam de Sweet Pea Duo body butter mee.


Toen ik 15 was heb ik zelf bij The Body Shop gewerkt en ik ben nog steeds ontzettend fan van alle producten. Deze Duo body butter was voor mij nieuw (ze bestaan al wel een tijdje). Altijd leuk om uit te proberen! De verpakking is mooi roze, als je de deksel eraf draait krijg je de pot te zien met een aluminium bescherming eroverheen.


Hello you!


Als je het aluminium eraf hebt gehaald zie je dat de body butter uit twee delen bestaat. De rechterkant is voor de droge huid of droge plekjes en de linkerkant voor de normale. Handig! Ik heb nog weleens periodes dat mijn huid droog is, ideaal.


Hier zie je het verschil. Rechts is wat dikker en moeilijker uit te smeren en links is wat vloeibaarder. De achterkant. Zoals we gewend zijn staat hier in meerdere talen wat het product is en eventueel hoe te gebruiken.


Ik ben super tevreden met dit product. De body butters kende ik natuurlijk al maar dit vindt ik toch wel praktisch. Vaak zijn mijn ellebogen en knieƫn wat droger dus hiervoor kan ik heel makkelijk wat van de body butter voor droge plekjes pakken en de rest van mijn huid met het andere insmeren. De geur is waar ik in eerste instantie voor viel. Heerlijk zacht, bloemig, fris. Hmmmm ....

De Body Butter Duo Sweet Pea is te koop bij The Body Shop en kost €16,- (nu in de aanbieding voor maar €8,-)


Pluspunten:

- Mooie en praktische verpakking
- Goed te combineren, heb je droge plekjes dan kun je dit product hier perfect voor gebruiken
- Heerlijke geur

Minpunten:

- Overbodig als je niet echt droge plekjes hebt
- Is misschien wat prijzig voor een body butter, nu was 'ie toevallig in de aanbieding maar anders betaal je €16,- voor deze body butter.
2 opmerkingen:

  1. Oeh ik hou echt van de body butters van the Body Shop! Geven mij ook een echt verzorgend gevoel als ik ze gebruikt heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze heb ik nog niet gehad, maar wel al veel andere body butters zoals papaya, blueberry en shea.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!