woensdag 24 juli 2013

Dove Split Ends Rescue Shampoo & Conditioner


Gespleten haarpunt hier, gespleten haarpunt daar .. Say goodbye to split ends met Dove Split End Rescue System!
We kennen natuurlijk allemaal de Repair Therapy lijn van Dove. Heb je een probleem met je haar? Droog, beschadigd of pluizig haar? Dan heeft Dove altijd een product van je van dit probleem af helpt. En nu is er weer iets nieuws, een shampoo, conditioner en een Leave-On Treatment om je gespleten haar punten weer 'bij elkaar te brengen'. Het heeft actieve vezel stoffen die werken op het diepste niveau van je haar om je gespleten haar punten tot 4x te verminderen!
De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een Leave-On Treatment. 

Shampoo:  €4,89
  Conditioner: €4,99
         Leave-On Treatment: € onbekend


De shampoo is de eerste stap in het proces naar gezond 'niet gespleten' haar. De geur is zacht en blijf je echt een paar dagen ruiken. Dat is natuurlijk altijd fijn: lekker ruikend haar! Nadeel is wel dat het bij sommige (met een wat gevoelige hoofdhuid) voor schilfertjes kan zorgen. 


Dan de conditioner, stap twee. Deze zorgt voor heerlijk zacht, handelbaar en vooral makkelijk uitkambaar haar. Je voelt meteen dat je eens zo gespleten haar punten er al veel beter uitzien en voelen.


En dan tot slot de Dove Leave-On Treatment. Dit is een serum die je haar extra voed en hydrateert. Het belooft gespleten haar punten minder zichtbaar te maken. Hoe te gebruiken? In je haar sprayen, in laten trekken en niet uitspoelen. Ideaal voor als je net gaat slapen. 
Deze lijn is dus ideaal als je met het probleem zit waarvan de producten zeggen jou hiermee te kunnen helpen. Enige waar je dus even rekening mee moet houden is dat als je een gevoelige huid hebt je last zou kunnen krijgen van de shampoo. 

De Dove Split Ends Rescue Hair Therapy is verkrijgbaar bij de drogist. 
1 opmerking:

  1. Gespleten punten repareren kan niet, maar ze voorkomen en je haarpunten goed verzorgen natuurlijk wel :-) En daar lijken deze producten me perfect voor!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!