zaterdag 3 augustus 2013

Action reinigende poriënstrips

Tot nu toe heb ik weinig goede ervaringen met poriënstrips. Op internet en om mij heen hoorde ik hele goede verhalen over de reinigende poriënstrips van de Action. Toegegeven .. ik was een beetje sceptisch toen ik Action hoorde want ik dacht: 'Huh? Dat is niet echt een merk wat bekend staat om de beauty producten toch?'. Toch kocht ik ze en probeerde ze uit! Wat vind ik ervan? Het doosje ziet er heel gewoon uit. Zelf vind ik de verpakking verder niet bijster bijzonder.


 De achterkant van het doosje. Hier staat de gebruiksaanwijzing op vermeld in meerdere talen. 


Van dichtbij. Action zegt dat je gelijk verschil moet zien en voelen na het gebruik van de strips. Het vuil en vet wordt als het ware uit de poriën 'gezogen' en bij regelmatig gebruik zullen de poriën kleiner worden. Oké, vind ik heel wat beloftes voor een paar strips. Ben benieuwd!Laten we beginnen! Start met een schoon gezicht. Geen make-up o.i.d. Zoals je ziet heb ik een haarband in omdat ik mijn gezicht eerst goed heb gereinigd. 


Dan pak je een strip. Deze zitten nog extra verpakt in een zakje. 


Uit de verpakking komt deze strip. Je ziet meteen hoe die op je neus moet. De strip kun je makkelijk van het plasticje aftrekken. Plak de poriënstrip met de gladde (plak) kant op je neus.


Like this!


Na ongeveer 15 minuten trek je de strip er langzaam af. Hierboven een foto van voor de 'behandeling'. 


En een foto van na de 'behandeling'. Oke laat ik het netjes houden; er kwam wel wat troep mee. Maar dat is ook de bedoeling! 

Over het verkleinen van de poriën kan ik nu nog niet zeggen omdat ik de strips maar één keer heb geprobeerd. Ik kan me wel iets voorstellen bij het idee dat Action hierover heeft. Hoe vaker je de strips gebruikt hoe 'leger' ze raken en hoe minder zichtbaar ze dan worden. Ik ben wel te spreken over de reinigende poriënstrips van de Action. Een hele tijd terug heb ik ze van Nivea geprobeerd maar dit vond ik helemaal niks. Ze deden niks en vond ze ook niet prettig in gebruik maar daarentegen doen die van de Action wel wat ze beloven en voor heel weinig geld. (ook niet onbelangrijk)

De Action reinigende poriënstrips zijn te koop bij de Action en kosten .. ja hou je vast .. 89 cent!

3 opmerkingen:

  1. Leuk dat het voor jou werkte. Bij mij werken zo'n strips nooit echt goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne review! Ik gebruik deze strips ook en ben er zeer tevreden over.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijne review! Ik gebruik strips van de kruidvat

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!