vrijdag 16 augustus 2013

Batiste Dry Shampoo

Droogshampoo kennen we allemaal. De ideale oplossing om die wasbeurt voor je vette haar nog iets langer uit te stellen. Ik persoonlijk heb er niet zulke goede ervaringen mee. Ooit heb ik er eens een van Schwarzkopf geprobeerd maar dit was geen succes. Wat witte poeder wat mijn haar alleen maar viezer maakte. Nu hoorde ik al wat dingen over Batiste, hét merk als het om droogshampoo gaat. Er zijn verschillende soorten voor bijna elk haartype en ze ruiken nog lekker ook!



 


Zoals ik al zei heb ik slechte ervaringen met droogshampoo. Als ik vettig haar begin te krijgen dan neem ik al mijn haar en bind ik het 't liefst in een staart naar achter. Dan kan ik weer even een dagje door zonder mijn haar extra te wassen. Maar als blogger vind ik niks leuker dan toch dingen proberen en testen, dus zo ook de Batiste droogshampoo! Batiste heeft een brede collectie droogshampoo's, in verschillende soorten, maten (ze hebben ook mini verpakkingen) & geuren. Voor ieder wat wils dus!


Ik koos voor de Batiste Blush droogshampoo. De bus sprak me meteen aan, roze, bloemetjes, girly .. helemaal leuk! Wat me direct opviel is dat het een grote bus is, er zit dan ook 200 ml in. Je kunt er daarom best een tijdje mee doen. Ook wel zo fijn voor je portemonnee. 


Verleidelijk bloemig staat er op de voorkant, dat klinkt voor mij al goed en ik ben meteen benieuwd naar de geur. 



Wat Batiste zegt over hun droogshampoo:
'Deze droogshampoo is de ideale oplossing tussen de wasbeurten door. Een spray tussendoor verfrist en ontvet het haar en geeft wat meer volume en textuur. Je haar voelt schoon en fris aan.'

De droogshampoo gebruik je eigenlijk zoals je dit bij elke droogshampoo doet. Maak op verschillende plekken een scheiding en spray hier wat van het product op. Wrijf het een beetje in en klaar! 



De ingrediënten van de Batiste Blush. 


Oké, let's start! Dit is hoe mijn haar er uitziet voordat ik de droogshampoo gebruik.


Zo zie je goed dat het bij mijn scheiding wat vettig begint te worden. Volgens mij had ik het hier twee dagen niet gewassen.



Een scheiding gemaakt zodat ik makkelijk de shampoo kan aanbrengen.


En sprayen maar!


Tadaaaaaa! Het vette is zo goed als weg, in ieder geval niet meer zo aanwezig als ervoor. 


Weg vet haar.


Eindelijk een droogshampoo waar ik het mee kan vinden. Niet alleen werkt het goed maar de geur is ook nog eens verrukkelijk! Heerlijk fris, bloemig een beetje zoetig .. hmm. Alleen hierom ben ik al verliefd op deze droogshampoo. De droogshampoo's die ik ooit heb geprobeerd roken echt .. tsja, chemisch en vies. Batiste heeft het goed gedaan door er een lekker geurtje aan toe te voegen. Ik ben tevreden!

Batiste droogshampoo is te koop bij de DA, Kruidvat en via internet voor €5,45.

Pluspunten
- Je krijgt veel product voor het geld wat je betaald
- Voor ieder wat wils, verschillende luchtjes en droogshampoo's voor ieder haartype.
- Het ruikt goddelijk, ook niet onbelangrijk.
- Je vette haar verdwijnt na gebruik meteen en je kunt nog een dag langer door zonder het te wassen.

Minpunten
- Klinkt overdreven maar ik kan er geen bedenken.




3 opmerkingen:

  1. Mooie review! Zelf gebruik ik het liefst de droogshampoo van Garnier x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed! Ik gebruik die van Andrélon ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind batiste tot nu toe ook het best maar ben nog altijd op zoek naar eentje met een heerlijke geur. Vind die sprays allemaal maar 'mwah' ruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!