vrijdag 23 augustus 2013

Maxfactor Clump Defy mascara

Mijn zoektocht naar dé perfecte mascara duurt al heeeeel erg lang. Nooit heb ik echt een mascara waarvan ik denk: 'Yess, dit is 'm!'. Ik blijf nieuwe dingen proberen in de hoop dat ik de prins in het mascaraflesje tegen kom. Dit keer testte ik de nieuwe Clump Defy mascara van Maxfactor. En, en, en? 


Kleine haartjes, grote haartjes, gebogen borsteltje, recht borsteltje .. ik heb echt al zoveel mascara's geprobeerd maar het was het altijd nét niet. Van mijzelf heb ik al best lange wimpers dus extra lengte heb ik dus niet echt nodig maar het mag natuurlijk altijd. Wat ik belangrijk vind in een mascara is dat hij je ogen sprekend maakt. Mooie zwarte wimpers, iets verlengd, waterproof en de haartjes moeten netjes uit elkaar staan. Hoeveel mascara's ik al niet gehad heb die ervoor zorgde dat mijn wimpers een aaneengeplakt zooitje werden .. pff. 

Maar ik geef nooit op! Testen is leuk, en misschien kom ik nog wel iets tegen waar ik heel tevreden over ben. Je weet maar nooit toch? De Maxfactor Clump Defy ziet er op het eerste gezicht niet heel bijzonder uit vind ik. Paars met wat blauw, hmm beetje cheap. Wat deze mascara zo uniek moet maken is dat het voor ultiem volume zorgt zonder klontjes. Precies waar ik naar op zoek ben! Hoe krijgt Maxfactor dit voor elkaar? In de mascara zit een zogeheten dubbel polymeer systeem. Leuk Anoeska maar wat in hemelsnaam betekend dit? In het kort betekent het dat het een extra laagje mascara vormt.


Zie hier het borsteltje! De mascara heeft een speciaal anti-klontjesborsteltje met borstelhaartjes die zo dicht op elkaar zitten dat er geen klontjes kunnen ontstaan. Ik heb nog niet zoveel mascara's gebruikt met zo'n borsteltje dus ik ben heel benieuwd!


1,2,3, let's test! Hier draag ik geen make-up, geen oogpotlood en geen mascara.


Nog een keer maar dan allebei mijn ogen.


Mét de Clump Defy mascara! (slaat een vreugdekreetje) Ik ben mega blij met het resultaat, de mascara brengt heel fijn en flexibel aan. Dit komt natuurlijk door het geweldige anti-klontjesborsteltje. 
Nog een keer maar dan helemaal. Tot nu toe is dit de meest fijne mascara die ik heb gebruikt. Er zullen vast nóg betere zijn die nog meer volume geven of verlengen maar ik ben heel erg tevreden. De mascara klontert niet (zoals Maxfactor beloofd), brengt heel makkelijk aan en blijft goed zitten. 

Mijn zoektocht gaat natuurlijk verder, op zoek naar een nóg betere mascara maar voorlopig ben ik heel blij dat ik deze welkom mag heten in mijn beauty stash!


Hebben jullie tips of dé perfecte mascara ontdekt? Let me know!


2 opmerkingen:

  1. Bijna een copy paste van de Covergirl Clump Crusher :-) Die is ook erg goed.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!