zaterdag 24 augustus 2013

Nieuwe producten Essence

Essence komt met een hele lading aan nieuwe producten! Een heerlijke sorbet voor op je ogen, lippen met een smaakje waar je trek van krijgt, lipsticks in diverse mooie kleuren, blush sticks en nog veel meer!


Als eerste de Essence Eye Sorbet. Nieuwe mousse oogschaduws in 6 lieve kleurtjes waar een beetje glans in is verwerkt. Per stuk kosten ze €2,89. 


Ik ben zo benieuwd naar deze lipbalms! De Essence Glossy Lipbalms komen er in 6 verschillende kleuren .. en smaakjes. Kersen, brownies, cheesecake, mint .. echt om je lippen bij af te likken. En ze kosten maar €0,99. 


De Essence Glow Tinted lipbalm is een verzorgende lipbalm die je lippen laat stralen! 3 prachtige kleuren en ze kosten maar €2,39.Ik hou van lipsticks! Ik heb geen lipstick van de Essence in mijn collectie omdat ik er nooit echt door uitgenodigd werd om er een te kopen. De Essence Longlasting Lipsticks daarentegen doen dit wel. Vooral de dieprode kleur vind ik echt heel mooi. De lipsticks zullen te koop zijn in 10 verschillende kleuren en kosten €2,39.


Metallic oogschaduws zullen we veel gaan zien de komende tijd. Essence komt ook met dit soort oogschaduwtjes met veel variatie in kleurtjes namelijk de Essence Metal Glam Eyeshadow. 8 leuke kleurtjes en ze zullen €2,59 per stuk gaan kosten.Blush stick! Ik heb hier zelf helemaal geen ervaring mee dus daarom ben ik ook extra benieuwd naar de Essence Blush Sticks. Ze komen in drie verschillende tinten, genoeg keus lijkt me zo, en kosten €2,59.


Als laatste deze twee kwasten. Een kabukikwast en een eyeliner kwastje. Ik vind het fijn dat er nu eens een betaalbare kabukikwast is. De meeste vind ik toch nog redelijk duur. Beide kwastjes zijn lekker betaalbaar. De kabukikwast kost €3,99 en de eyeliner kwast €1,59.


Ik vind alle producten er goed uit zien en vooral lekker betaalbaar. Dat is waar we het ook 'n beetje voor doen toch? 


Welk product gooien jullie meteen in je winkelmandje?

Bron foto's: www.veracamilla.nl 
1 opmerking:

  1. Die lipsticks zien er echt leuk uit, misschien ga ik er wel eentje halen. ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!