zondag 25 augustus 2013

My Weekly Update augustus #4

De eerste week van mijn vakantie! Dat betekent uitslapen, leuke dingen doen en ook het begin van de Zomerfeest week in Schipluiden. (het dorp waar mijn vriend vandaan komt)



Koekjes gebakken! Ik had een tijdje terug een pak koekjesmix bij de Albert Heijn gekocht. Hier hoefde ik alleen nog maar boter en eieren aan toe te voegen. Ze waren erg lekker maar mijn eigen recept voor zandkoekjes blijft het lekkerst! (daar maak ik binnenkort een video over)


Zondagavond ging ik gezellig uit eten met alle meiden van mijn werk. We gingen eten bij Umai, een sushi restaurant. Nu houd ik he-le-maal niet van vis (behalve tonijn) dus ik heb tonijn sushi genomen en gelukkig hebben ze ook allemaal verschillende vleessoorten. Het was heel erg gezellig en vooral lekker!


Ik was aan het winkelen met m'n vriend en probeerde bij de Kruidvat de Maybelline Superstay 24H in de kleur rood. (de precieze naam weet ik niet meer) Wauw wat een schitterende kleur! Ik maakte een foto 's avonds na het eten en het zit er nog perfect op. Helaas heb ik al een mooie rode lipstick dus heb ik deze niet gekocht. Wat vinden jullie?


Woensdagochtend vertrokken mijn vriend, mijn beste vriendin en haar vriend om 9 uur naar de Efteling! Ik had er ontzettend veel zin in. Mijn zus en wat vriendinnen gingen ook mee maar met een andere auto. 


 Yaaaaaay!


 Avondeten bij de Burger King. Altijd lekker haha.


Bij de Burger King werden er van die stomme kartonnen kroontjes uitgedeeld. Dus we zaten met z'n vieren mét kroontje op in de auto haha. Daarom maakte ik deze foto. Hier zie je mij samen met m'n vriend.


Donderdagavond hadden we een bbq van een vriend van ons. Daarna zijn we meteen doorgegaan naar de Zomerfeesten.


 L'oreal  nagelstickers. Mooooi!


 Heerlijk op een terrasje genieten met een biertje. Dat is pas echt vakantie ...


 Als ik de stad inga moet ik altijd even de h&m in. Vrouwen tik? 


En ik kon het niet laten, ik zag bij de ICI Paris dat er 10% korting gegeven werd op het nieuwe luchtje 'Honey' van Marc Jacobs. Dus ik moest wel en heb 'm toen gekocht. Whaaaaaa! Ben er zo blij mee, hier komt natuurlijk binnenkort een artikel over. 


Op de Zomerfeesten was er een thema avond 'Rock It'. Dit hield in dat je een beetje fout, punk gekleed of glow in de dark moest. Ik koos voor een beetje punk en met deze armbandjes was ik ook nog een beetje glow in de dark. 


Elke ochtend als we wakker worden zit Bella al voor de slaapkamer deur op ons te wachten. Even knuffelen!

Ik heb een super leuke week gehad. Wat is het snel gegaan zeg, vooral de Efteling. Als ik het zo'n dag zo naar mijn zin heb dan gaat het zo hard. De Zomerfeesten zijn alweer voorbij (vandaag is de afsluiting) maar we hebben gelukkig nóg een week vakantie! Het zou wat lekkerder weer worden dus hopelijk zit er nog een keer een stranddag in. Who knows.

Hoe was jullie week?
XO




3 opmerkingen:

  1. Leuk foto overzichtje :-) Die nagelstickers zien er inderdaad mooi uit. En ooh, Bella is een schatje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's!

    Keep on bloggin'!
    Summer

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!