vrijdag 30 augustus 2013

Nieuwe Dove Fresh producten

Aaaaah i'm in love with Dove! De geuren, de verpakkingen, de kleurtjes, de zijdezachte huid die hebt als je uit de douche komt. Geweldig! En dan vooral de Go Fresh lijn. Sinds kort zijn er twee nieuwe varianten aan de Go Fresh lijn toegevoegd; granaatappel & blauwe vijg.


Als ik denk aan de Dove Go Fresh lijn denk, dan denk ik meteen aan heerlijk fruit en producten uit de natuur. Granaatappel, vijg, peer, sinaasappel, komkommer, groene thee en nog veel meer lekkers! Daar wil je toch meteen induiken?

Oké, let's move on. We kunnen dus gaan genieten van twee splinternieuwe douchegels, een bodylotion (heb ik helaas nog niet in mijn bezit) en drie verschillende deodorants.


- Dove Go Fresh douchegel met blauwe vijg en oranjebloesem €3,55
- Dove Go Fresh douchegel met granaatappel en verbena citroen €3,55
- Dove Go Fresh deodorant met granaatappel en verbena citroen €3,49


De douchegels van de Go Fresh lijn zitten allemaal in een nieuw jasje. Ik vind het heel erg mooi, vooral met het hoofdingrediënt van de douchegel op de voorkant. Dit spreekt toch weer extra aan en nodigt meer uit.


Er is inmiddels een hele 'granaatappel-lijn' uit, die o.a. bestaat uit een bodylotion, deodorants en een douchegel. De geur is echt heel fris en je ruikt vooral veel fruit! Een heerlijk verwenmomentje voor onder én na de douche.


Een verfrissing voor je huid en een opkikker voor je geest. Dit is wat Dove over de granaatappel douchegel zegt. Dat klinkt heel erg aantrekkelijk toch?


De ingrediëntenlijst.


'Een unieke mix met de uitnodigende geur van blauwe vijg en oranjebloesem. De geur inspireert je zintuigen en geeft je een hersteld gevoel.'

Ik ben dol op deze geur, hij doet je echt denken aan zomer en alles wat erbij hoort. Het maakt echt een blij gevoel in me los. (klinkt dit stom?) Hmmmm hemels ... De douchegel is trouwens blauw van kleur, hoe leuk!



Again .. de ingrediënten.

Beide douchegels zitten bomvol verzorgende en hydraterende bestanddelen maar helaas bevat het ook SLES. 


& last but not least .. de deodorant! Ik kocht de roller omdat ik dit het fijnst in gebruik vind en het idee heb dat het beter beschermt tegen zweten.


Zoals de deo al zegt; het beschermt 48 uur. En bij mij doet 'ie dat ook zeker! Ik ben helemaal fan van deze roller, hij doet waar ik 'm voor kocht en de geur is fantastisch.





I'm Dove's biggest fan! Ik vind de nieuwe producten van de Go Fresh lijn super. Ze ruiken heerlijk en de verpakking ziet er heel mooi en fris uit. Precies wat je van Dove kan en mag verwachten. 

De Dove Go Fresh producten zijn te koop bij de drogist.


Welke is jou favoriet?





8 opmerkingen:

  1. Ik kende ze nog niet, maar ze lijken me erg lekker! Ik heb de gofresh serie eigenlijk altijd het lekkerst gevonden hihi ^^
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oh heerlijk! ik hou van granaatappel
    binnenkort even er aan snuffelen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hm, granaatappel dat klinkt inderdaad erg lekker en fris!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ga die deo roller ook kopen, ben er erg benieuwd na!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb de deo ook gehad maar in spuitvorm :) Die ruikt erg goed he :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De Dove douchegels zijn altijd heel fijn en ruiken heerlijk !

    Ik heb je btw genomineerd voor de liebster award! Check hiervoor ff mijn blog ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dove haar producten maken me altijd blij, hun deo's vind ik het allerfijnst!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!