maandag 2 september 2013

Hema maskers

Pas één keer eerder heb ik een masker van de Hema geprobeerd. Dat beviel me zo goed dat ik er laatst nog twee kocht om te testen! 


In de Hema kocht ik het Chocolate Orange Mask en het Peel Off masker. Ik ben gek van chocolade dus die keus was makkelijk & het Peel Off masker was meer omdat ik deze niet zo vaak gebruik en ik het wel weer eens leuk vond om te proberen. 


Chocolate Orange Mask
In het chocolade masker zit mediterrane klei om onzuiverheden te verwijderen. Het bijzondere aan dit masker is dat het warm wordt als je het hebt aangebracht en het daarna langzaam afkoelt waardoor je huid extra fris en zacht aanvoelt na gebruik van het masker. 
De ingrediënten, zoals je ziet zit er cacao boter in en citrus. Lekker fris!
Peel Off Mask
 Dan het Peel Off Mask. De verpakking is mooi lichtgroen. Die bloemetjes, schattig! 
Dit masker bevat extracten van komkommer en cactus. Deze reinigen het gezicht & verwijderen dode huidcellen waardoor je huid weer glad en fris wordt. 
Jammer dat er in dit masker alcohol zit. Nu zit er (tot mijn verbazing) in bijna alle maskers alcohol, helaas. Verder zitten er veel verzorgende oliën in het masker wat wel erg lekker is voor je huid. 


Testen maar! Zo ziet het masker eruit na het aanbrengen. Het is een soort dikkige groene gel die je goed over je gezicht moet verspreiden. Let op dat je het niet te dicht op je ogen aanbrengt, die deed ik namelijk wel en ik kan je vertellen .. dit prikt en gaat heel erg branden. 


Het masker moet 15 minuten intrekken. Je merkt vanzelf dat het na een tijdje droger wordt en je het er na 15 minuten met gemak af kunt trekken.


 Ik blijf het steeds iets aparts vinden, het lijkt net of je je tweede huid eraf trekt haha.
 En klaar!


 Hallo zacht en verzorgd huidje. 


Na het gebruik van het masker voelde mijn huid heel fijn aan. Alsof ik de vieze laag eraf trok en eronder een heerlijke zachte huid verborgen zat. Over dit masker ben ik heel erg enthousiast. De geur van het masker is fris, en het is er ook makkelijk af te halen. Dit vond ik toch het belangrijkste. Ik heb weleens peel off maskers gehad waar ik echt zat te plukken en pulken om het er enigszins normaal af te krijgen. Dat doet dit masker in ieder geval goed!

Mijn conclusie over de twee maskers is dat het super fijne maskertjes zijn om zo nu en dan te gebruiken. Het enige is dat ik de geur van het chocolade masker iets té aanwezig en sterk vind. De citrus en chocolade geur is qua geur niet echt een fijne combinatie. Jammer, want het masker doet erg goed z'n werk en je houd er net als het Peel Off masker een zijdezacht en verzorgd huidje aan over! Zeker de moeite waard om een keer mee te nemen dus.

De maskers zijn te koop bij de Hema. De prijzen weet ik niet meer precies maar het lag rond de €2,-.
7 opmerkingen:

 1. Dat chocolademasker zou al niks voor mij zijn omwille van de geur, maar zo een peel off masker zou ik wel eens willen proberen. Je hebt trouwens een hele mooie huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De maskertjes van Hema zijn heerlijk! De combinatie citrus en chocolade vind ik ook niet zo geslaagd, maar dat is voor mij dan ook het enige minpunt. Vind het ook altijd zo raar wanneer ik een peel off maskertje gebruik, lijkt inderdaad een tweede huid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. chocolade lijkt me wel lekker, alleen niet als het te is. toch ben ik er wel benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel en duidelijke foto's. De maskers zien er beide goed uit en ze hebben een mooie en simpele verpakking. I like it! Persoonlijk zou ik voor zo'n peel-off masker gaan want dat is gewoon een stuk makkelijker. Ik heb je trouwens genomineerd voor een liebster award, op m'n blog kan je er meer info over vinden :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Duidelijke review! Hmmm citrus en chocolade lijkt me ook niet geweldig als de geur te sterk is. Mooie huid heb je trouwens van jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie review, lijkt me een fijn masker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb nog nooit een hema masker geprobeerd bedenk ik me net. Toch maar eens doen ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!