dinsdag 3 september 2013

Movies i love

Een van mijn hobby's zijn: films! Ik kan zo genieten van een goede, romantische, leuke of spannende film. Ik heb echt een paar films die ik wel duizend keer kan zien, movies i love!


Dear John. Dit blijft zo'n mooie en ontroerende film. Er gaat bijna geen een keer voorbij dat ik niet jankend op de bank zit, haha.Despicable Me. Aaaaah wat een hilarische film is dit. Ge-wel-dig! Ik heb alleen deel 1 nog maar gezien (een paar weken terug pas, shame on me) maar deel 2 ga ik zeker nog kijken. Mijn vriend vond deze film ook erg leuk.Love Actually. Ah man .. wat moet ik over deze film zeggen? In een woord: super. Het heeft alles wat ik leuk vind in een film; humor, romantiek, en een beetje drama. Deze film is zo vol met emoties, je wordt er helemaal in meegetrokken. De acteurs en actrices die erin meespelen zijn ook allemaal zo goed en ze passen perfect bij deze film. I love it!Robin Hood is one of my faves! Ik hou van dit soort geschiedenis films. Het verhaal is erg mooi maar vooral de muziek .. aah. Hier droom ik echt bij weg. Zo erg zelfs dat ik alle muziek uit deze film heb gedownload en op m'n Ipod heb staan.Superbad steekt qua komedie films echt met kop en schouder boven de andere films uit. Keer op keer lig ik weer dubbel om deze drie jongens. 


Letters to Juliet. Echt zo'n heerlijke romantische zwijmelfilm. Dit was ook een van de eerste romantische films die ik met mijn vriend in de bioscoop zag. Extra speciaal dus!Wat zijn jullie favoriete films?
8 opmerkingen:

 1. Love Actually & Despicable Me vond ik ook erg leuk :D Zat humor in beide!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke en lieve films inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LOVE ACTUALLY!! Dat is echt mijn favoriete film OOIT! Die film is ZO leuk, en kerst komt erin voor! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke films :) ik heb ze allemaal gezien
  zelf vind ik animaties altijd erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Despicable Me wilik nog heel graag zien! Ik loop altijd zo achter met films he -_-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Despicable Me is zo leuk! Ik moet alleen deel 2 nog steeds kijken.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!